Így működik a Deathloop

A Deathloop bérgyilkosa egy időhurok foglya, amíg le nem vadássza a célpontjait. Az Arkane Studios most elmagyarázza, hogyan is működik ez – az esztelen lövöldözés helyett sokkal inkább egy kiterjedt és alapos fejtörővel lesz dolgunk.

Az Arkane Studios időhurokra épülő lövöldéje legutóbb a State of Playre kukkantott be, de ha még mindig nem világos, hogyan is működik, a fejlesztők most elmagyarázzák nekünk. A Deathloop Black Reef szigetén játszódik, mi pedig egy Colt nevű bérgyilkost alakítunk, akinek a Visionaries nevezetű csoport a célpontja. A feladatát azonban nehezíti a szigetet uraló időhurok.

Ez az időhurok addig tart, amíg nem végzünk a célpontjaink mindegyikével – a dolgunk nehezíti, hogy egy másik bérgyilkos és az egész sziget ránk vadászik. Az időhurok újra és újra indul, de nemcsak a tapasztalattal leszünk gazdagabbak, hiszen bizonyos esetekben a fegyvereinket és a frissen szerzett, természetfeletti képességeinket is megtarthatjuk. És hiába kezdődik a napunk mindig elölről, nem kell sietnünk, nyugodtan eltölthetjük az időt a tökéletes gyilkosságok megtervezésével.

A Deathloop május 21-én jelenik meg PC-n és PlayStation 5-ön.

3 komment - szólj hozzá!