Feljavították két Xbox Game Pass-játék PC-s portját

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 20.
  • Letöltés
Link másolása
A PC-s The Evil Within és Nier: Automata Xbox Game Passben található változata is kapott egy-egy frissítést, aminek hála olyan funkciókkal bővült mind a két cím, ami a többi verzióban nem szerepel.

A Microsoft a saját konzoljain már eddig is lelkesen bővítette és szépítgette az Xbox Game Pass szolgáltatásba bekerülő játékokat, nemrég viszont arra lettek figyelmesek a játékosok, hogy ezt a fajta törődést az előfizetés PC-s megfelelőjébe bekerülő címek is megkapják.

Első körben feltűnt nekik, hogy a Nier: Automata Game Pass for PC-verziója a 2018-ban Xbox One-ra megjelent Become as Gods Edition megfelelője, ami azt jelenti, hogy így az összes letölthető tartalom elérhető a játékhoz, valamint már tartalmazza a borderless képernyőbeállítást is. Nem utolsósorban az sem elhanyagolandó tényező, hogy a beszámolók alapján a Nier: Automata Xbox Game Pass-kiadása jóval stabilabban fut, mint a steames változat.

A The Evil Within első része talán még ennél is nagyobb ráncfelvarráson esett át, ami szintén jóval simábban és kevesebb hibával fut, mint a többi PC-s port. Azonban emellett bekerült a játékba a field of view-csúszka, az enyhe és közepes kamerabemozgás beállításának a lehetősége, a végtelen lőszer mód ,és feltornázták Sebastian állóképességének a szintjét is, hogy tovább tudjon sprintelni. Ha ez pedig még mindig nem lenne elég ahhoz, hogy már-már egy remasternek érződjön a horrorkaland, akkor fontos azt is megemlíteni, hogy átimportálták a második részben már elérhető FPS-módot ebbe a felvonásba is.

Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben melyik játékok részesülnek még hasonló orvosi beavatkozásban!

4.
4.
Őrnagy
#2: Putri: bármi, ami nem tök ingyenes.
3.
3.
crytek
A sok nyomi már steamen húzza is le a Nier-t hogy mi az hogy ott nem kapja megy a "jobbítást"
2.
2.
#1: Belsős meló volt. Pont a múltkor pofáztam a <3 Phil <3 -nek erről, hogy tök putri az egész gémpassz, úgyhogy jobb lenne, ha valamit tennének, mielőtt lenullázzák az előfizetőik számát.
1.
1.
crytek
Pont a putriban kapta meg ezeket a dolgokat pff..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...