The Evil Within

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Horror
Kiadó: Bethesda Softworks, Fejlesztő: _No Company
Shinji Mikami új túlélőhorrorja a Tango Gameworks fejlesztésében.
Értékelés: 6.5

Feljavították két Xbox Game Pass-játék PC-s portját

A PC-s The Evil Within és Nier: Automata Xbox Game Passben található változata is kapott egy-egy frissítést, aminek hála olyan funkciókkal bővült mind a két cím, ami a többi verzióban nem szerepel.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

E3 2019: Bejelentik a következő The Evil Withint?

A hétvégén a különböző konferenciákkal elrajtol az idei E3, így már a héten is számíthatunk vad pletykákra. Ezek sorát gyarapítja most az a felvetés, miszerint a Bethesda konferenciáján ott lesz a következő The Evil Within.

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

E3 2017: Kiszivárgott a The Evil Within 2

Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és tényleg készül a The Evil Within folytatása. Egy idő előtt kikerült reddites reklám buktatta le Shinji Mikami játékát.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Már készül a The Evil Within folytatása?

Bár a The Evil Within egészen megosztó játék volt, a folytatásról szóló pletykák már többször is bekerültek a hírekbe. Most egy privát álláshirdetés leplezte le az állítólagos második részt.
  • Írta: barackostej
  • 12 komment

Folytatódhat a Rage és a The Evil Within is

A Bethesda Softworks alelnöke, Pete Hines a Findernek adott interjúban elárulta, nincs kizárva annak esélye, hogy az anyagilag jól teljesítő Rage és a The Evil Within valamikor folytatást kapjon.

The Evil Within - szeptemberben jön a GOTY?

A francia Amazon honlapja szerint idén szeptemberben mutatkozik be a The Evil Within: Game of the Year Edition. A csomag az alapjáték mellett az eddig megjelent összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Dátumot kapott a következő The Evil Within DLC

Bemutatkozott a The Evil Within harmadik és egyben utolsó letölthető kiegészítője, a The Executioner. A még ebben a hónapban megjelenő DLC-ben egy Keeper bőrébe bújva tapasztaljuk meg, milyen is a túloldalon állni.

Áprilisban jön a The Evil Within következő fejezete

Alighogy megkaptuk a The Evil Within első DLC-jét, már úton is van a következő: a The Consequence áprilisban válik letölthetővé az összes platformon, amire a játék megjelent.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.

The Evil Within - megvan az első DLC dátuma

A Bethesda végre megerősítette a The Evil Within első DLC-jének dátumát. A márciusban érkező The Assignmentben Sebastian bájos társát, Juli Kidmant irányítjuk majd. Kaptunk egy új trailert is.

Teaser traileren a The Evil Within első DLC-je

Hamarosan megérkezik az első DLC a The Evil Withinhez a három közül. Némi információt és egy rövidke teaser trailert is kaptunk a tavasszal megjelenő letölthető tartalomról.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

The Evil Within - a jövő év elején jön az első DLC

A Bethesda felvázolta a The Evil Within DLC-terveit. Az első csomag 2015 elején várható The Assignment címmel, és Castellanos detektív titokzatos partnerét, Juli Kidmant irányítjuk benne, akivel futólag már találkoztunk korábban.

Egész estés film a The Evil Withinről

Ha valami oknál fogva nem játszottál a Tango Gameworks idei horrorjátékával, vagy idejekorán beletört a bicskád, akkor itt a remek alkalom arra, hogy végigüld a sztorit az átvezetőkből összeollózott kétórás film segítségével.

Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.

Halloween van, kipróbálható a The Evil Within

A Bethesda halloween alkalmából egy terebélyes demóval örvendeztette meg a PC-seket, így minden érdeklődő végigtolhatja a The Evil Within első három fejezetét. Az esti borzongás biztosított, de lapul még valami a tarsolyban.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!