Film készül a Ghost of Tsushima alapján

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony nem viccelt, amikor a legutóbb azt mondta, hogy több sikercímét is szeretné megfilmesíteni. Nemrég ugyanis bejelentették, hogy már készül a Ghost of Tsushima-film, és a rendezői székben a John Wick-mozik direktora csücsül.

Jim Ryan, a PlayStation ügyvezető igazgatója már januárban elhintette, hogy a The Last of Us-sorozat és az Uncharted-mozi csak a kezdet, és a jövőben több híres playstationös frencsájzukat is szeretnék átültetni a mozivászonra. Nos, Ryan szemmel láthatóan nem a levegőbe beszélt, ugyanis a Sony Pictures ma bejelentette (via Deadline), hogy film készül Jin Sakai kalandjából.

Egyelőre még nem sok konkrétumot tudunk a Ghost of Tsushima-filmmel kapcsolatban, de az már most biztos, hogy a rendezői székben Chad Stahelski foglalt helyet, akinek többek között a John Wick-filmeket is köszönhetjük. A produceri feladatok pedig egy nagy kollaboráció kereteiben fel lettek osztva a Sucker Punch Productions, a PlayStation Productions és a 87Eleven Entertainment (Stahelski saját cége) között.

6.
6.
nemfontos
#4: Ebből a korszakból számos remek film készült, és készül ma is... de egyik sem amerikában természetesen, ott felesleges is keresni.
5.
5.
nemfontos
#3: Az utolsó samuráj egy amerikai katona volt... pfej...
4.
4.
szekeres91
#3: WTF? Fogalmam sincs, miért írtál ilyet... azt se tudom, hogy játszottál-e a játékkal, de ez nettó f*szág amit írtál. Aki rendes szamurájos filmet akar nézni az a 1941-es 47 Ronin-nal kezdi és nem egy HÁLIWÚDI szutyokkal...
Egyébként remélem, hogy Hiroyuki Sanada is szerepelni fog a filmben, mint Lord Shimura.
3.
3.
Őrnagy
Remélem, a főhős 1.5 hónap alatt tanul meg úgy vívni, hogy legyőzi a gyerekkoruk óta vívást tanuló ellenfeleket.
Ja, ez Az utolsó szamurájban történt (és minden 2. harcművészetes film alapsztorija is egyben)
1.
1.
mohaneji
Kinél van otthon behűtött pezsgő? :D kéne tartani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...