Májusban érkezik a Days Gone PC-re

Pontos megjelenési dátumot kapott a Bend Studio legutóbbi zombis játéka, a Days Gone PC-s portja. A bejelentés mellé egy friss trailer is érkezett, amiben a cím PC-s extráit leshetjük meg mozgás közben.

Miközben egyik szemünk sír, hiszen gyakorlatilag már biztos, hogy nem készül el a Days Gone folytatása, addig a másik nevet, mivel kicsivel több mint egy hónap múlva, május 18-án befut a Bend Studio akció-kalandjátékának PC-s portja.

A PC-s kiadás természetesen az összes elérhető kihívást és skint, valamint a Survival és a New Game Plus módot tartalmazza. A Days Gone PC-n ezenkívül támogatni fogja az ultra-wide monitorokat, valamint, ha bírja a gépünk, akkor még a PS5-ös verziónál is részletesebb látványt préselhetünk ki belőle, annyi fps-sel, amennyit csak ki tud izzadni magából a videokártyánk. Ennek persze a másik végletét is elérhetjük majd, amennyiben egy szerényebb konfig dolgozik az asztalunk alatt.

A Super Resolution Photo Mode pedig szintén a PC-s port exkluzív kiváltásága lesz, aminek a segítségével minden eddiginél részletesebb képeket készíthetünk majd Oregon zombifertőzött tájairól.

17 komment - szólj hozzá!