Májusi megjelenést kapott a Cloudpunk kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2021. május 7.
  • Letöltés
Link másolása
Még a hónapban megjelenik a Cloudpunk kiegészítője, amely az Ion Lands szerint egy folytatással is felér. A City of Ghostsban nemcsak Raniát irányíthatjuk, de egy Haynes nevű figurát is, akinek egy zsaru android is a nyakába szakadt.

Az Ion Lands néhány hónapja jelentette be, hogy nem végzett még a Cloudpunkkal: miután a játék megjelenése utáni időt olyan apróságokkal töltötték, mint a belsőnézetes mód implementálása vagy a konzolos kiadások összehozása, most valami nagyobb dobással készülnek. A City of Ghosts kiegészítő a fejlesztők szerint simán elmenne egy folytatásnak is.

A DLC-ben visszatérünk Nivalisba, rögtön az alapjáték befejezése után, még az abban hozott döntéseink is továbböröklődnek. Ezúttal nemcsak Raniát és Camust követjük, hanem egy Haynes nevű szerencsejáték-függőt is, akinek egyetlen éjszakája van, hogy rendezze a tartozásait. Azon túl, hogy a kiegészítő új területeket tartalmaz, még HOVA-versenyekben is részt vehetünk majd, amihez repülő járgányunkat az eddigieknél jobban is testre szabhatjuk.

A City of Ghosts, ahogy a Cloudpunk is, első körben PC-re fog megjelenni május 25-én. A konzolos változatokhoz még nincs dátum.

1.
1.
KopyAti
Basszus, pedig úgy megörültem a hírnek. Remélem nem kell sokat várni a ps4 es verzióra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...