Megint bevásárolt a THQ Nordic

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 11.
  • Biznisz
Link másolása
Nem lassít a THQ Nordic, a kiadó újabb három fejlesztőcsapatot kebelezett be a minap, így a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios brigádját is hozzácsapta a portfóliójához.

Folyamatosan csipegeti fel a kisebb fejlesztőcsapatokat a THQ Nordic, ezúttal újabb három felvásárlásról adott hírt a kiadó: övé lett a Kaiko, a Massive Miniteam és az Appeal Studios is.

A frankfurti Kaiko már dolgozott együtt a céggel korábban, hiszen több remasterénél, így a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoningnál, a Red Faction: Guerrilla ReMars-terednél és a Darksiders: Warmastered Editionnél is közreműködött.

A Massive Miniteam sem ismeretlen a kiadó számára, ez a csapat fejlesztette ugyanis a Spitlingset, amit a THQ Nordichoz tartozó HandyGames adott ki tavaly. Végül az utolsó csapat, a belga Appeal Studio az 1999-es Outcastről, illetve annak remake-jéről lehet ismerős - érdekesség, hogy az Outcast jogait már korábban megvette a vállalat.

A THQ Nordic ezenkívül bejelentette, hogy létrehozott egy terjesztési központot Franciaországban THQ Nordic France néven, míg a szintén frissen alapított, szarajevói Gate 21 animációval foglalkozik majd.

1.
1.
crytek
Nagyon jó. Valahonnan előhalászhatnák a Dune játékokat a Vietcongokat, meg több tonnányi régi jóságot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...