Red Faction: Guerrilla

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Volition Studios
A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
Értékelés: 8.4

Játékokat cserélt a THQ Nordic és a Koch Media

Szokatlan manővert mutatott be a THQ Nordic és a Koch Media: fogtak egy maroknyi, általuk birtokolt játékfranchise-t és kicserélték egymás között. Új gazdára talált így például a Red Faction és a Risen is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.

Switchre tart a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már tavaly óta elérhető Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition júliusban a Nintendo Switch-játékosok kegyeiért is megküzd.

Itt a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

Csúszás nélkül, a tervezett időpontban jelent meg a Red Faction: Guerrilla felújított változata, így a kötelező launch trailerrel hangolódunk a premierre. Ha PC-n megvan az alapjáték, ingyen frissítheted az új verzióra.

Júliusban jön a felújított Red Faction: Guerrilla

Végre napra pontos dátumot kapott a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered. A részletesebb textúrákkal, árnyékokkal és fényekkel operáló csomag július elején veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Felújítják a Red Faction: Guerrillát is

Az év eleji pletykák után a THQ Nordic hivatalosan is megerősítette, hogy felújított kiadást kap a Red Faction: Guerrilla. Az új csomag a korábbi letölthető kiegészítéseket is tartalmazni fogja.

Új platformokat hódít meg a Red Faction: Guerrilla?

Habár a játék jogait birtokló THQ Nordic még nem erősített meg semmit, a GameStoptól származó szivárgás alapján úgy tűnik, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Red Faction: Guerrilla.

Íme, a novemberi Games with Gold kínálata

Az Xbox Live Gold felhasználói novemberben ismét két játékot tölthetnek le térítésmentesen. Az Xbox One-osok ráadásul egy vadiúj indie alkotással gazdagodhatnak, míg az Xbox 360-asok egy közkedvelt shootert zsákolhatnak be.

Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.
  • Írta: barackostej
  • 31 komment

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.

THQ: vissza kell térni a gyökerekhez

Nyilván ezt nem úgy érti a THQ igazgatója, hogy újra 20 évvel ezelőtti játékokat kell fejleszteniük, hanem úgy, hogy a hatalmas cégekké nőtt játékfejlesztőknek és kiadóknak újra úgy kell gondolkodniuk, mint egy most induló, kicsi vállalatnak, különben nem fogják túlélni a következő időszakot.

Red Faction: Armageddon - visszatekintés

A THQ kiadott egy újabb trailert a közelgő új Red Faction epizód kapcsán, mely ezúttal nem az új fícsőrökre hívja fel a figyelmet, hanem visszatekint arra, hogy a játékmenet miként változott a csaknem tíz éves első rész óta. Ezen felül a készülő Origins film is kapott egy előzetes kedvcsinálót.

Elbocsátások a Kaos és a Volition csapatánál

A THQ megerősítette, hogy 30 dolgozójától kénytelen megválni, a leépítés a Homefrontot nyélbe ütő Kaos Studiost és a Red Faction játékokért felelős Volitiont érintette. A kiadó elmondása szerint úgy kell igazítani a munkaerőt, hogy az megfeleljen a stúdiók jelenlegi szükségleteinek. Kár.

Robert Patrick lesz a Red Faction-film főszereplője

A Terminator 2 té-ezrese lesz a főszereplője a SyFy Network által készített Red Faction-filmnek. Az Origins alcímet viselő TV-s produkció a Red Faction: Guerrilla és a májusban megjelenő Red Faction: Armageddon története között játszódik majd - a stáblista további tagjairól itt olvashattok.

Májusban jön a Red Faction film

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a THQ és a SyFy Channel megállapodást kötöttek: míg a kiadó bőszen dolgozza majd fel a csatorna címeit, addig utóbbi filmet készít a Red Faction alapján. Az Origins alcímet viselő alkotás márciusban jelent volna meg az eredeti tervek szerint - ebből lett most május.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.