Red Faction: Guerrilla PC, PC ÚJ, PlayStation ÚJ, PS3, PS4, X360, Xbox ÚJ, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
1522335659

Felújítják a Red Faction: Guerrillát is

Az év eleji pletykák után a THQ Nordic hivatalosan is megerősítette, hogy felújított kiadást kap a Red Faction: Guerrilla. Az új csomag a korábbi letölthető kiegészítéseket is tartalmazni fogja.
1516363200

Új platformokat hódít meg a Red Faction: Guerrilla?

Habár a játék jogait birtokló THQ Nordic még nem erősített meg semmit, a GameStoptól származó szivárgás alapján úgy tűnik, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Red Faction: Guerrilla.
1414742453

Íme, a novemberi Games with Gold kínálata

Az Xbox Live Gold felhasználói novemberben ismét két játékot tölthetnek le térítésmentesen. Az Xbox One-osok ráadásul egy vadiúj indie alkotással gazdagodhatnak, míg az Xbox 360-asok egy közkedvelt shootert zsákolhatnak be.
1409304180

Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.
1366700400

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.
1366455629

Lezárult az aukció a THQ fennmaradó címeire

Április tizenötödikén lezárult a THQ fennmaradó frencsájzainak elárverezése - derült ki a minap nyilvánosságra került jogi dokumentumból. A csődbe jutott kiadó nagyjából 7 millió dollárt nyert az aukcióval.
1361971330

Újabb THQ-aukciót tartanak

Áprilisban újabb aukciót tartanak a tönkrement THQ még gazdátlan címeire, így többek között a Darksiders, a Red Faction és a Homeworld sorsa is itt dőlhet el. Az eladások május közepére zárulhatnak le.
1358938853

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1310540400

THQ: vissza kell térni a gyökerekhez

Nyilván ezt nem úgy érti a THQ igazgatója, hogy újra 20 évvel ezelőtti játékokat kell fejleszteniük, hanem úgy, hogy a hatalmas cégekké nőtt játékfejlesztőknek és kiadóknak újra úgy kell gondolkodniuk, mint egy most induló, kicsi vállalatnak, különben nem fogják túlélni a következő időszakot.