Cyberpunk 2077 - mi újság a PlayStation Store-ral?

Nemrég arról kérdezték a CD Projekt RED vezetőit a fejlesztőcég részvényesei, hogy mikor kerülhet vissza a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. A válasz röviden: ők sem tudják, mert a döntés a Sonyé, de szerintük hamarosan.

A Cyberpunk 2077 problémás rajtja óriási hullámokat vert tavaly, aminek hatására a Sony úgy döntött, hogy leveszi a PlayStation Store kínálatából a PlayStation 4-es változatot. A játék azóta sem érhető el a digitális üzletben, így érhető, hogy a CD Projekt RED befektetői is arról faggatták a cég vezetőit, hogy erre mikor kerülhet sor.

Nos, a válasz röviden az, hogy ezt a CD Projekt RED sem tudja. Adam Kicinski vezérigazgató szerint a döntés egyedül a Sony kezében van, és bár a PlayStation 4-es változat teljesítménye patchről patchre javul, még korai lenne megmondani, hogy mikor térhet vissza a PlayStation Store-ba az anyag:

"Sajnos erről nincs új információm. Folyamatosan tárgyalunk, minden javítással jobb lesz a játék, és látható a fejlődés, de ahogy korábban mondtuk, ez kizárólag a Sony döntése, szóval várjuk az információt arról, hogy visszafogadták a játékot. Addig nem tudok többet mondani" - mondta Kicinski, amit Michał Nowakowski üzletfejlesztési vezető azzal egészített ki, hogy szerintük már nem kell sokat várni.

11 komment - szólj hozzá!