Cyberpunk 2077 - mi újság a PlayStation Store-ral?

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 26.
  • Hír
Link másolása
Nemrég arról kérdezték a CD Projekt RED vezetőit a fejlesztőcég részvényesei, hogy mikor kerülhet vissza a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077. A válasz röviden: ők sem tudják, mert a döntés a Sonyé, de szerintük hamarosan.

A Cyberpunk 2077 problémás rajtja óriási hullámokat vert tavaly, aminek hatására a Sony úgy döntött, hogy leveszi a PlayStation Store kínálatából a PlayStation 4-es változatot. A játék azóta sem érhető el a digitális üzletben, így érhető, hogy a CD Projekt RED befektetői is arról faggatták a cég vezetőit, hogy erre mikor kerülhet sor.

Nos, a válasz röviden az, hogy ezt a CD Projekt RED sem tudja. Adam Kicinski vezérigazgató szerint a döntés egyedül a Sony kezében van, és bár a PlayStation 4-es változat teljesítménye patchről patchre javul, még korai lenne megmondani, hogy mikor térhet vissza a PlayStation Store-ba az anyag:

"Sajnos erről nincs új információm. Folyamatosan tárgyalunk, minden javítással jobb lesz a játék, és látható a fejlődés, de ahogy korábban mondtuk, ez kizárólag a Sony döntése, szóval várjuk az információt arról, hogy visszafogadták a játékot. Addig nem tudok többet mondani" - mondta Kicinski, amit Michał Nowakowski üzletfejlesztési vezető azzal egészített ki, hogy szerintük már nem kell sokat várni.

6.
6.
Kelan
#5: Bízom benne, mert kár lenne a csapatért.
5.
5.
PS4jacksony
Megtanulták a leckét örökre szerintem félkészen nem adnak ki többet játékot .
4.
4.
Kelan
Én nagyon szerettem a CDPR-t és a játékot is, de nehezen hihető hogy ebből lesz normális játék valaha. Az eddigi "javítások" is sok esetben csak rontottak a helyzeten...
3.
3.
GemForge
Hagyni kellene őket inkább dolgozni, hogy befejezhessék végre azt a játékot, amiért kb. fél éve 18 ropit kicsengettem.
1.
1.
Kovbaj
Én csak azt furcsállom, hogy én még akciózva nem láttam a Microsoft storeban megjelenés óta. Várom a nextgen frissítést. Kb 1 hónapja néztem róla gameplayeket és még mindig szembetűnőek a buggok. Nem hiszem, hogy a Sony rábolintana Decembernél korábban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...