E3 2021: Ez történt a Tribeca Games adásán

Tegnap este lefutott a Tribeca Games bemutatója is, ahol nyolc igazán ígéretes független fejlesztésű játékot ismerhettünk meg közelebbről. A szokásunkhoz híven most egy csokorba szedtük a látottakat.

Ha minőségi, igazán ígéretes indie címek után kutattok, akkor a Tribeca Games E3-as showja mellett nem érdemes elszaladni szó nélkül. Lássuk, hogy milyen kreatív alkotásokkal kényeztetnek bennünket a kisebb stúdiók a közeljövőben!

Signalis - klasszikus pszichohorror, némi csavarral

A műsor első üdvöskéjét Guillermo del Toro vezette fel, a Signalis láttán pedig egyből felállt a hátunkon a szőr. A kései 90-es évek kalandjátékaira emlékeztető pszichológiai horrorjáték szakadozó számítógépterminálokkal, egy ismétlődő német rádióadással és félelmetes árnyszörnyekkel hozza ránk a frászt.

Újra megmutatta magát a Kena: Bridge of Spirits

Korábban már foglalkoztunk vele külön, így itt csak említést teszünk a Kena: Bridge of Spirits új látnivalóiról. A csodásan festő akció-kalandjátékot már a külföldi sajtó is kipróbálta, így egyszerre több videó is befutott - ezeket erre találjátok.

NORCO - Louisiana gótikus pixelvilága 

Folytatódott a show indokolatlannak tűnő sztárparádéja: ezúttal Norman Reedus tűnt fel a képernyő jobb alsó sarkában, hogy felvezesse a NORCO southern-gothic stílusjegyekkel átitatott point-and-click kalandjátékát.

Agyagból gyúrták Harold Halibutot

A Slow Bros csapata egy nem megszokott technikával készítette a játékát, a Harold Halibut modelljei ugyanis fotószkennelt gyurmafigurák, az animációk pedig stop-motion felvételek alapján készültek. A 70-es évek hangulatát sci-fi elemekkel ötvöző végeredmény magáért beszél.

Újra megmutatta magát a Sable

Az elmúlt években már többször is láthattuk a Sable markáns sivatagi világát, de most ismét szemügyre vehettük a szeptember 23-án érkező kalandjátékot. Ezúttal is a Japanese Breakfast énekese, Michelle Zauner vezette fel az előzetest, később azonban a szót átvették a fejlesztők, hogy eláruljanak egy-két apróságot erről a különös mikrokozmoszról.

Továbbra is csodásan fest a Lost in Random

Az elmúlt évek nyári hírforgatagában fel-feltűnt a Lost in Random, várhatóan azonban ez volt az utolsó alkalom, a Zoink Games ugyanis még idén piacra küldené Even és Odd mágikus kalandját. A Tim Burton-áthallásos csodavilággal egyszerűen nem tudunk betelni!

12 Minutes - az időhurok csapdájában

Tizenkét perc múlva egy férfi kopogtat az ajtón. Tizenkét perc múlva gyilkossággal vádolják a feleségünket. Tizenkét perc múlva holtra vernek bennünket. A 12 Minutes újra és újra ismétlődő eseményei során az lesz a feladatunk, hogy ép bőrrel megússzuk a ránk váró szörnyűségeket.

The Big Con - üdv a 90-es években!

Anyu videotékája komoly bajban van, nekünk pedig nincs sok időnk arra, hogy előálljunk a tartozásokkal. A 90-es éveket idéző, rajzfilmszerű utazás során bejárhatjuk egész Amerikát, hogy lopva, csalva és hazudva teremtsük meg a gengsztereknek járó lóvét.

2 komment - szólj hozzá!