E3 2021: Black Ops: Cold War - itt az új roadmap

  • Írta: szlav
  • 2021. június 15.
  • Letöltés
Link másolása
Napokon belül kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone negyedik szezonja. Az előzetest már megkaptuk, most pedig befutott a roadmap is, amely az érkező újdonságokat taglalja.

Az E3-as forgatag kezdetén már befutott az első előzetes a Call of Duty: Black Ops - Cold War és Warzone legfrissebb szezonjához, a Treyarch és az Activision azonban most közzétette az ehhez tartozó roadmapet is. A frissítés június 17-én élesedik, ha tehát még akad befejezetlen tennivalótok a harmadik szezonról, akkor nem árt sietnetek!

Az új eseménysorozat, a Ground Fall ismét átalakítja a Warzone térképét, hiszen Jackal akciójának köszönhetően Verdansk több pontját is elkapják a becsapódó műholdak. Ez több új játékmódot, egy új gulágot és egy új járműtípust hoz magával. Mindeközben a zombirajongók egy új pályának, egy egyedi küldetéssorozatnak és az Outbreak egy új, állatkertes régiójának örülhetnek.

A legjobban azonban ezúttal a hagyományos multiplayer szerelmesei járnak, ők ugyanis négy új pályát (közülük három 6v6-ban játszható!), három új játékmódot, egy új scorestreaket és a többiekkel együtt öt új fegyvert kapnak. A szokásos Battle Pass természetesen most sem marad el, ezúttal is rengeteg kozmetikai extra várja, hogy feloldjuk őket.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...