Overwatch - élesedett a cross-play funkció

Két héttel ezelőtt jelentette be a Blizzard Entertainment csapata, hogy hamarosan cross-play támogatást kap a népszerű online lövöldéjük, az Overwatch, és mint kiderült, valóban nem kellett sokat várnunk a funkció élesedésére.

Az Overwatch újdonsült fejese, Aaron Keller pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy hamarosan cross-play támogatást kap a játékuk. Nos, az úriember tényleg nem viccelt, amikor azt nyilatkozta, hogy nem kell már sokat várnunk a funkció implementálására.

Tegnap ugyanis élesedett a cross-play játék lehetősége az Overwatchhoz, és ennek köszönhetően már minden adott ahhoz, hogy együtt mérkőzhessen meg a PC-s, xboxos, playstationös és a switches tábor. Természetesen mindezt csak barátságos keretek között, hiszen a Competitive Playben továbbra is mindenki a saját platformjának a játékosaival kerül majd össze.

A cross-play élesedését megünnepelve a Blizzard az év végéig minden játékost egy Golden Loot Boxszal vár, és ennek a megkaparintásához mindössze csak annyit kell tenniük, hogy bejelentkeznek a játékba.

2 komment - szólj hozzá!