Előzetesen a Life is Strange: True Colors DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Life is Strange: True Colors Alex Chenre koncentrál, aki Haven Springsbe költözik a testvéréhez. A kisvárosban új ismerősökre tesz szert, köztük Steph Gingrichcsel, aki egy saját előzményt is kap a Wavelengths DLC formájában.

Tegnap derült ki, hogy a Life is Strange: Remastered Collection mégsem tudja tartani a megígért megjelenést, de a Dontnod és a Deck Nine fájdalomdíjként azt ígérte, hogy bepillantást enged a Life is Strange: True Colors DLC-jébe, amelynek középpontjában a Before the Stormból visszatérő Steph Gingrich áll. Az előzetes menetrendszerűen be is futott.

Steph Arcadia Bayből átköltözött Haven Springsbe, mi pedig még az előtt csatlakozhatunk hozzá, hogy találkozna Alex Chennel, a True Colors főszereplőjével. Négy évszakon át követjük majd Steph életét, amely lemezlovaskodással és szerepjátékkal telik, közben pedig remélhetőleg megtudunk róla egyet s mást. A Wavelengths kizárólag róla fog szólni, tehát a játék főbb eseményeihez valószínűleg semmi köze nem lesz. A DLC szeptember 30-án jelenik meg minden elérhető platformra.

És ha már elérhető platformok, a végére jutott egy újabb rossz hír: True Colors switches változata nem jelenik meg a többivel együtt, de a fejlesztők igyekeznek még 2021-ben befejezni a fennmaradó munkálatokat. PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Stadián azonban változatlanul beszerezhető lesz a játék szeptember 10-től.

2.
2.
Scat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...