Októberben érkezik az animációs Injustice-film

Premierdátumot kapott Matt Peters animációs projektje, amely az Injustice: Gods Among Us történetét bújtatja rajzolt köntösbe. A DC Fandome követői már a megjelenés előtt beleleshetnek a filmbe.

A DC-univerzumban kevés félelmetesebb dolog van annál, mint amikor a szuperhősök legnagyobbika, Superman átáll az igazságtalanság oldalára. A Mortal Kombat-szériát készítő NetherRealm 2013-ban pedzegette meg a témát az Injustice: Gods Among Usban, idén ősszel pedig a filmrajongók is megismerhetik ezt a történetet, mégpedig a Justice League Dark: Apokolips War és a Batman Hush készítőinek tollából.

A legfrissebb hírek szerint az Injustice-film október 19-én jelenik meg digitális, UHD-BD és Blu-ray formátumokban, néhány nappal előtte azonban lesz rá lehetőségünk, hogy belenézzünk az alkotásba. A DC Fandome idei közvetítései október 16-án térnek vissza, a látnivalók közt pedig várhatóan helyet kap majd néhány jelenet az animációs filmből is.

A fenti infók mellett egyébként napvilágot látott az Injustice szereplőgárdája is: Aquaman, Batman, Captain Atom, Catwoman, Cyborg, Damian Wayne, Flash, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Jimmy Olsen, Joker, Jonathan Kent, Killer Croc, Lois Lane, Mirror Master, Mr. Terrific, Nightwing, Plastic Man, Ra's al Ghul, Rama Kushna, Shazam, Superman, Victor Zsasz és Wonder Woman egész biztosan feltűnik majd a képernyőn.

1 komment - szólj hozzá!