Bayonetta 3 - a Nintendón múlik, mikor láthatjuk

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Négy éve jelentette be a Platinum Games, hogy dolgoznak a nagysikerű Bayonetta-sorozat harmadik felvonásán, de azóta semmit sem láthattunk a játékból. Nem véletlenül, a döntés ugyanis a kiadó, és nem a stúdió kezében van.

Az idei E3 után is csalódniuk kellett a Bayonetta-rajongóknak, a Nintendo ugyanis ezúttal sem mutatott semmit a még 2017-ben bejelentett játékból, pedig Hideki Kamiya rendező az év elején azt ígérte, hogy idén már láthatunk majd valamit belőle.

A közel négy éve tartó hallgatás természetesen pletykákat szül, így nem csoda, hogy egyesek már arról susmusolnak, hogy nem halad jól a fejlesztéssel a Platinum Games, és ezért nem láthattunk még szinte semmit a harmadik felvonásból.

Ezt most júniusban cáfolták a Nintendo képviselői, Bill Trinen és Nate Bihldorff, akik elmondták, nagyon jól haladnak a munkálatok, de csak akkor szeretnének előállni valamivel, amikor valóban készen állnak arra.

Lényegében ezt erősítette meg a játék rendezője a VGC-nek adott interjúban. Hideki Kamiya elmondta, hogy nagyon izgatottak már, hogy megmutassák, hogyan is néz ki a Bayonetta harmadik epizódja, de nem ők döntik el, hogy mikor és mit mutatnak meg, ezzel kapcsolatban ugyanis a Nintendo az illetékes.

A Platinum Games vezetője, Atsushi Inaba annyival egészítette ki Kamiya szavait, hogy tényleg semmi ok az aggodalomra, ezúttal minden szuperül halad, minden a legnagyobb rendben.

A Bayonetta 3 kizárólag Nintendo Switchre készül.

1.
1.
Chdz
Emulátor lesz a vége ennek is. A 2-t simán lehet vele játszani, grafikai hibák is elvétve fordulnak elő. Még mindig olcsóbb, mint venni a játékot is meg gépet is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...