Kiveszik a reklámokat a felújított Alan Wake-ből

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
Noha az Alan Wake nagyszerű játék volt annak idején, biztosan sokan emlékeztek arra is, hogy hemzsegett a termékelhelyezésektől. A Remedy képviselője a minap megerősítette, hogy ezeket kiveszik az újrázásból.

A múlt héten hivatalossá vált, hogy felújított változatot kap az Alan Wake, amely október 5-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A remasterelt kiadás az összes eddigi tartalmat magába foglalja majd, kap audiokommentárt, és persze a látványt is felturbózzák a készítők - az első mozgóképes kedvcsinálót itt nézhetitek vissza.

Akad azonban még egy apró, de annál fontosabb változtatás, amiről csak később meséltek a fejlesztők: a Remedy képviselője a ScreenRantnek erősítette meg, hogy kiveszik a játékból a reklámokat. Ha emlékeztek, az eredeti változat tele volt termékelhelyezésekkel, valódi autómárkák képviseltették magukat, a Verizon logója feszített a hirdetőtáblákon, és az egyik alapvető mechanikát kiszolgáló elemlámpa is Energizer márkájú volt, amihez Energizer márkájú elemeket gyűjthettünk. (Igaz, ezek az elemek elég sűrűn merülgettek, így kérdéses, hogy ez a sztori mennyire érte meg a gyártónak.)

A Remedy illetékese leszögezte ugyanakkor, hogy a játék zenéi és fiktív tévéműsorai változatlanul helyet kapnak a remasterben is.

Eközben egyébként a GamesBeat újságírója, Jeff Grubb megint arról beszélt, hogy az Epic és a Remedy egy valódi folytatást is tervez a játékhoz, a remaster pedig ennek a felvezetése.

9.
9.
JohnSpartan
#3: "például arra a szar üdítős dobozra, ami a földön hever, úgyis leszarja mindenki."

Engem mindig èrdekelt a legkisebb rèszlet is az ilyen játèkokban. Sokszor emiatt duplázom meg az első vègigjátszás idejèt mert az utolsó sarokba is benèzek ès minden kis vackot elolvasok az ilyen játèkokban.
7.
7.
Pain
Nekem az egyetlen emlékem erről a játékról, hogy valami kicseszett dög unalmas, monoton játékmenete volt és alig vártam, hogy vége legyen. Pedig a sztori elég kellemes kis B kategóriás horror volt.
4.
4.
zozo76hun
nem ez a lenyeg gyerekek, hanem hogy folytatast terveznek hozza!
3.
3.
Ps fanboy
#2: Sosem értem meg, hogy még a kiadók fizessenek, mikor ingyen reklámozzák a mások szarjait. Még egy autós játéknál megértem, mert ott fontos, hogy minél élethűbb legyen, és a játékosok is jobban tudnak azonosulni a saját kedvenc tipusaikkal. De egy ilyen játéknál, ahol bármit ráírhatnának például arra a szar üdítős dobozra, ami a földön hever, úgyis leszarja mindenki. Ezekben az esetekben, mint az Alan Wake is, totál nincsenek rákényszerítve ezekre a valós márkanevekre a készítők. De ha ennek ellenére mégis ragaszkodnak hozzá a készítők, akkor ilyen esetekben minimum kizárólag a szponzori megálaopdás jöhetne szóba, nem, hogy még a kiadó fizesen. Lol
2.
2.
crytek
6x letoltam pont nem emlékszem ilyenekre. Mivel a játékkal foglalkozok rohadtúl fel se tűnik olyankor hogy ki és mit reklámoz. Max megjegyzem milyen "élethű" mivel eredeti létező márka szerepel a játékban... Mondjuk ezek kiszedése rohadt fontos ám..epicnek nincs pénzze hogy fizessen értük? Szegény csórók...majd adunk kölcsön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...