Halo 5: Guardians - ne várjuk a PC-s megjelenést

A hét elején valaki sikeresen bejutott a GeForce Now adatbázisába, ami rengeteg játék lehetséges PC-s érkezését leplezte le. Köztük volt a Halo 5: Guardians is, de a 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard tisztázta a helyzetet.

A hét elején jelentettük, hogy egy adatbányásznak sikerült belelesnie a GeForce Now adatbázisába, ahol rengeteg játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyeket között bőven akadt olyan is, amelyekről még csak nem is hallottunk. Ezen a listán szerepelt a Halo 5: Guardians is, és mivel a Microsoft és a 343 Industries egy ideje már keblére öleli a PC-s rajongókat, nem tűnt elrugaszkodott pletykának, hogy a sorozat ötödik felvonása mégis csak helyet szorítson magának a Halo: The Master Chief Collectionben.

A 343 Industries közösségi menedzsere, Brian Jarrard azonban a Twitteren megerősítette, hogy a GeForce Now szivárgásakor látott információk tévesek, egyelőre ugyanis nem tervezik, hogy Master Chief kalandjának legutóbbi epizódját PC-re költöztetik. A fókusz ugyanis a Halo Infinite mellett a Halo: The Master Chief Collectionön van.

18 komment - szólj hozzá!