Húszmilliónál jár a Monster Hunter World

  • Írta: gorien
  • 2021. október 19.
  • Biznisz
Link másolása
Három éve kapható a Monster Hunter World, ez idő alatt pedig szépen hízott a felhasználótábora. A Capcom szerint már húszmilliónál is többen ruháztak be a szörnyvadászós kalandra vagy a kiegészítővel felturbózott változatára.

A Resident Evil 7 számai után a Capcom a Monster Hunter World teljesítményéről is helyzetjelentéssel készült. A szörnyvadászós széria 2018-as epizódja volt az első a sorozat történetében, amely egyszerre jelent meg világszerte: előbb PlayStation 4-en és Xbox One-on volt kapható, később pedig PC-n is. Tavaly az Iceborne kiegészítővel lett gazdagabb.

Az alapjáték és a kiegészítővel együtt piacra küldött Monster Hunter World: Iceborne Master Edition összesített eladásai átlépték a húszmilliós határt. A Capcom a Monster Hunter Rise-ról is szót ejtett, amelyből Nintendo Switchen eddig 7,5 millió példány talált gazdára. A kiadó nagyon bízik a játék további sikereiben is: a PC-s változat jövőre érkezik meg, 2022 nyarán pedig a Sunbreak kiegészítő fog megjelenni, akkor már mindkét platformra.

3.
3.
Zisten
#2: Tévedés. A World kapott rengeteg eventet, fesztiválokat, ezekkel együtt új páncélokat, fegyvereket, amivel nagyon jól el lehetett lenni.
Itt meg mi a jutalom? Szaros matricák, amit egy 4 éves összedob 1 perc alatt.
A Worldbe 700 órát toltam, az Iceborne-nal együtt 1300+órát.

Rise-ba kb. 100 órám van. Amúgy eleve bevallották, hogy nagyobb tartalamat terveztek hozá, de nem jött össze. Amit elnézett volna nekik az ember, ha utólag valami letettek volan az asztalra havonta. De kb. semmi tartalom nem jött hozzá.
Pár hónapra rá kiadták a Story2-t és az addig is nagyon elhanyagolt Rise úgy ahogy van le lett szarva. Bőven ráértek volna a Story2-vel egy év múlva megjelenni, nem a Rise után 3 hónappal.

Imádom a sorozatot, de ez egy piszok kevés tartalommal ellátott ezért nagyon gyenge rész lett. Lehet, hogy a Sunbreak segít rajta, de ezek után nem bízom most bennük.
2.
2.
tyber16
#1: Khm a World-nek is kellett az Iceborne hogy olyan tartalmas legyen mint amilyen most. A Rise-nál is ez lesz ha nyáron megjelenik a Sunbreak.
1.
1.
Zisten
A World/Iceborne legalább tartalmas volt meg később is kapott elegendő támogatást.
A Rise...pf. szerintem a legrövidebb rész volt. Kevesebb mint 100 óra alatt az összes küldetés megvolt. Pedig jó résznek indult, mert jó dolgok vannak benne, de a tartalom az lepkepuki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...