Még több infó a Quantic Dream Star Wars-játékáról

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 14.
  • Pletyka
Link másolása
Az általában megbízható infókat szállító Jeff Grubb újabb részleteket árult el a Quantic Dream Star Wars-játékáról. Az úriember úgy tudja, hogy az anyag a High Republic-érában játszódik, és még idén bemutathatják.

Jeff Grubb a legutóbbi podcastjében beszélt a Quantic Dream mostanában sokat pletykált Star Wars-játékáról, amelyről természetesen megosztott némi plusz infót is. Tudomása szerint a projekt a Star Wars: Eclipse címet viseli, és még idén, valószínűleg a The Game Awards során be fogják jelenteni.

Nagyon izgalmas a projekt témaválasztása is: habár Grubb maga sem biztos a részletekben, tudomása szerint a játék a High Republic-érában játszódik majd. Ez a Star Wars-univerzum vadonatúj, a filmek előtt kétszáz évvel játszódó korszaka, amelyet idén kezdett el kibontani a Lucasfilm, első körben azonban csak könyvek és képregények jelentek meg a témában.

A korábbi hírek szerint egyébként a Quantic Dream Star Wars-játéka durván másfél éve készül, és a csapattól szokatlan módon egy hagyományos akció-kalandjáték lesz, nyitott világgal és multiplayerrel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...