Jó pár évet várhatunk még a Star Wars: Eclipse-re

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
A The Game Awards egyik legnagyobb bejelentését (és legjobb trailerét) a Quantic Dream szállította, ami hivatalosan is leleplezte a sokat pletykált Star Wars-játékát. Jöjjön a rossz hír: a megjelenés állítólag még nagyon messze van.

A The Game Awards során végre hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars: Eclipse, amely a Quantic Dream legújabb, a High Republic-érában játszódó játéka, és a korábbi pletykáknak megfelelően egy klasszikus akció-kaland - persze ahogy azt a fejlesztőktől megszokhattuk, több főszereplővel és szerteágazó sztorival a fedélzeten.

Habár a játék első kedvcsinálója rendesen felcsigázta a rajongókat, a rossz hír az, hogy a pletykák szerint még sokat kell rá várnunk: Tom Henderson, aki korábban maga is szivárogtatott a témában, most azt írta a Twitterén, hogy a Star Wars: Eclipse-re még minimum (!) három-négy évet kell várnunk - dacára annak, hogy a korábbi hírek szerint jó másfél éve dolgozik már rajta a csapat.

Henderson szerint a játékot a Quantic Dream párizsi stúdiója írja (David Cage vezényletével természetesen), és bár a cég a nemrég alapított montreali brigádját is csatasorba állította a projekt kedvéért, ez alapján a főhadiszállásnak továbbra is kiemelkedő szerepe van a fejlesztésben. A rossz hír az - és a korábbi események tükrében nem túl meglepő -, hogy a párizsi csapat óriási munkaerőhiánnyal küzd, különösen a fejlesztői részlegen. A cég weboldala szerint a párizsi stúdióhoz több mint hatvan embert keresnek jelenleg, míg Montrealba kilenc pozícióra várják a jelentkezőket.

Ez azért is fontos részlet, mert korábban épp a Kotaku írt róla, hogy hiába szépek a Quantic Dream játékai, az engine-jüket nem ehhez a műfajhoz találták ki, és a fejlesztői eszköztáruk is rettenetesen elavult - vagyis a srácoknak már ezen a téren is rengeteg feladatuk van.

7.
7.
Caleon
#6: Nem is olyan új a terület, már az Omicron: The Nomad Soul is ütött.
6.
6.
JohnSpartan
#5: Abból hogy mèg esetlegesen èvek kellenek hozzá ès egy olyan csapat csinálja akik eddig egèsz korrekt alkotásokat tudnak maguk mögött ès nyilván most valami újba vágják a fejszèjüket amihez jókora csapatot kell verbuválniuk, èn megelőlegezek egy kis bizalmat! De azèrt èn megvárom hogy kijöjjön előbb azt majd meglátjuk! :)
5.
5.
habo
Én már csak azért megveszem mert star wars.Ritka jó game!
Nem tucatszar...ugyanaz minden évben.
4.
4.
GemForge
#1: Egyikről sem. Leginkább egy jól promózott kapufáról (így elsőre).
3.
3.
SgtEversmann
#1: Játékról. Szerintem csak azért dobták össze ezt a trailert, hogy mutassanak valamit, mégis milyen lesz.
2.
2.
n_csacsi
#1: Játékról! :)

Engem nem zavar, hogy várni kell rá, csak minőségi munka legyen belőle!
1.
1.
Shao Kahn
Kicsit össze vagyok zavarodva. Megnéztem a Star wars eclipse trailer-ét, és az nekem sokkal inkább egy élőszereplős sorozat trailerére hasonlít. Akkor most játékról, vagy élőszereplős alkotásról beszélünk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...