Elindult az Epic Games Store ajándékzuhataga

  • Írta: szlav
  • 2021. december 16.
  • Akció
Link másolása
Ünnepi hangulatba került az Epic Games Store is, így minden nap újabb ingyenes játék vár ránk. Az első ajándék a fa alatt a Shenmue III lett, de csupán egy napotok van arra, hogy beszerezzétek!

Igaznak bizonyultak a múltheti pletykák, az Epic Games Store valóban elindította az év végi ajándékcunamit, az első ingyenesen beszerezhető játék pedig tényleg a Shenmue III lett. Yu Suzuki hosszas huzavona után 2019 novemberében hozta el a legendás akció-kalandjátéksorozat harmadik epizódját, és habár Ryo Hazuki története nem aratott osztatlan sikereket, mégis a videojátéktörténelem egyik fontos darabjáról van szó - csapjatok le rá, ha eddig kimaradt volna!

Nem árt azonban sietnetek, a szokásos egy hét helyett ezúttal ugyanis csak egy napotok van arra, hogy bezsákoljátok az Epic ajándékát. Az online áruház az év végéig minden nap egy újabb ingyenes játékkal jelentkezik majd, így érdemes lesz rendszeresen lecsekkolni a weboldalt vagy a launchert. Egyelőre nem tudni, hogy melyik cím követi a Shenmue III-at, holnap délután 5 órakor azonban felbonthatjuk a következő digitális ajándékdobozt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...