A PlatinumGames feltámasztaná a Scaleboundot

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 9.
  • Hír
Link másolása
A japán stúdió csak nem akarja elengedni az évekkel ezelőtt törölt Scaleboundot, ráadásul Atsushi Inaba és Hideki Kamiya egy interjúban egyenesen Phil Spencerhez szólva jelezték, ők még mindig nagyon szeretnék összehozni ezt a játékot.

A PlatinumGames alapítói továbbra sem törődtek bele, hogy évekkel ezelőtt a Microsoft törölte a sárkányos játékot, Atsushi Inaba és Hideki Kamiya ugyanis az IGN Japannek adott interjúban elárulták, hogy ők továbbra is nyitottak arra, hogy a Microsoft közreműködésével végre befejezhessék. Mint mondták, mindig is szerelemprojekt volt ez számukra, így nagyon örülnének egy újabb lehetőségnek.

Később azzal folytatták, hogy nagyon sokat dolgoztak korábban a játékon, ráadásul a redmondiaknak nem sok haszna származik abból, ha ilyen állapotában marad a Scalebound, szóval szuper lenne, ha kezdhetnének vele valamit. Kamiya Phil Spencernek címezte zárógondolatait, amelyek a következőek voltak: "Phil! Gyerünk, csináljuk meg együtt!"

Korábban egyébként épp Kamiya volt az, aki elárulta, nem volt könnyű a Scalebound fejlesztése.

5.
5.
adamsfamily
#1: Ő kaszálta el.
A PG csak vergődött vele,mert nem ismerték az Unreal Engine-t és állítólag koránt sem volt olyan jó a játék,mint amilyennek be lett ígérve.
Amúgy ennek a Hideki Kamiya-nak érdemes megnézni a twitter oldalát és amiket ír.Ritka visszataszító egy féreg ember.
4.
4.
crytek
Semmi se lesz belőle..
3.
3.
Őrnagy
#1: Phil mostanában nagyon VEVŐ mindenre.
2.
2.
Shao Kahn
Ha akció rpg, és NEM Dark Souls szerű, akkor jöhet!
1.
1.
zsocc-nrg
Fasza lenne:) remélem Phil Spencer is vevő az ötletre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...