Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 1.
  • Akció
Link másolása
Egy hét sem telhet el úgy, hogy az Epic Games Store ne lepjen meg bennünket valamilyen ajándékkal! Ezúttal mindjárt két címet is bezsebelhetünk, és hasonlóan jól járunk majd a jövő héten is.

A tegnapi nap folyamán menetrendszerűen futottak be az Epic Games Store legfrissebb ajándékai. Ezúttal Az Ezeregyéjszaka meséire emlékeztető City of Brass című akció-kalandra csaphatunk le egy ingyenes regisztráció ellenében (már ha egy korábbi akció alkalmával nem szereztük be), mellé pedig a nagyszerűen sikerült Total War: Warhammer lehet a miénk.

Ahogy az lenni szokott, a játékok bezsákolására egy hetet kapunk, a következő adag ingyenes címet ugyanis április 7-én, magyar idő szerint 17 órakor élesíti az Epic Games. Jövő héten is két játékra számíthatunk, akkor a The Vanishing of Ethan Carter és a Rogue Legacy várja majd, hogy a könyvtárunkhoz adjuk.

1.
1.
Heldengeist
Mindenki tudja, hogy az Epic foson valami minden héten ingyen van. Az soron kívül hír. Közben két napig ingyen volt GoG-on a Thea 2: The Shattering, már nincs, de gondolom egy óra múlva tudósít róla a beidőzített hír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...