Starfield - kiszivárgott képek a korai változatból

  • Írta: szlav
  • 2022. április 3.
  • Képek
Link másolása
Nem ez az első alkalom, hogy a Starfield korai buildjéből származó screenshotok felütik a fejüket a nyílt interneten. Most napvilágot látott egy újabb csokornyi kép - vessetek rájuk egy pillantást!

Mindenek előtt érdemes leszögeznünk: az újabban az interneten keringő képek a Starfield 2018-as, nagyon korai fejlesztői változatából származnak (csakúgy, mint a korábbi leakek), így az itt látottak minősége valószínűleg köszönőviszonyban sincs azzal, amit majd a végleges játékban láthatunk - ehhez valószínűleg jóval közelebb áll a tavalyi E3-as trailer. Mindezt tisztázva azonban érdekes látni, hogy milyen irány szerint készült négy évvel ezelőtt a Bethesda grandiózus sci-fi szerepjátéka. A stúdió nemrég NASA-Punk névvel illette azt a stílust, ami a csillagközi kolóniák futurisztikus világát a mai valós technológiából származtatott hihető látványvilággal ötvözi.


Amellett, hogy ez a látványdizájn igen egyedi a sci-fi játékok körében, a Starfield szabadon bejárható galaxisa már csak azért is különös, mert 25 év után ez az első olyan új, egyedi univerzum, amellyel előrukkolt a The Elder Scrolls és a Fallout fejlesztőcsapata.

A Starfield idén november 11-én érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re, ráadásul már a premier napján csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához is.

10.
10.
Ganzer
#9: Kétségeim vannak, DE legyen igazad.
9.
9.
norbi27
#8: Én nem hiszem. Sem az engine-t, sem a modokat. A kulcsszó a marketingben a fotogrammetria (a környezet esetében és a párbeszédek során látható arcoknál is külön kiemelték) . A képek is meggyőzőek eddig a textúrákat illetően. Ha nem csak bullshitelnek, akkor felskálázó meg textúrajavító modoknak nem lesz értelme. Persze aki egy hupilila elefánttal akarja végigjátszani és ahhoz keres modot, ahhoz akár lehet is. De amúgy felesleges lesz (ha Todd "16 times the detail" Howard most tényleg nem füllentett).
8.
8.
Ganzer
#7: Ugyanaz az engine max felpöckölve, gyanítom ehhez is lesznek bőségesen modok.
7.
7.
Chdz
Hát, ha az FO4-ből, Skyrim-ból indulok ki én sem várok csodákat, módok nélkül nem egy nagy szám egyik sem. Viszont, ha felpakolsz vagy 300-at legalább, akkor már sokkal jobb gémet kapsz a végére. Az FO4-be simán belepakoltam egy rahedli időt. Ha lehet módolni majd a Starfield-et az, csak jót tenne a játéknak. Szinte a mai napig az tartja életben a játékait. Ha nem lehet majd, akkor kezdődnek majd a bajok.. :D
5.
5.
Ganzer
#4: Alap. Ultimate gyűjtői előrendelve.
3.
3.
crytek
Van egy olyan érzésem, hogy ez egy sima átlagos game lesz és kb semmiben se fog kiemelkedni. De mivel filléres game passba kapjuk nincs jogom kérni hogy több legyen. Mondjuk nekem nem is kéne több :)
2.
2.
hedzsooo
#1: Hat inkabb remeljuk hogy nem lesz "MASS EFFECT-szeru"! ;D

Nincs bajom a MASS EFFECT jatekokkal, a trilogiat jatszottam en is eleget DE sajnos az RPG-elemek csak elvetve voltak benne jelen sajnos csak, szoval ilyen jellegu butitasra a Bethesda-tol pont nem varok.
1.
1.
Shao Kahn
Ha már sci-fi szerepjáték, van rá esély hogy Mass effect szerű lesz? Annak örülnék.
És biztos hogy playstation 5-re nem jön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...