Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 4.
  • Toplista
Link másolása
Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Továbbra is a Kirby and the Forgotten Land vezeti a brit játékeladási toplistát, és lejjebb sem találunk látványos változásokat - elvégre nem sok újoncot köszönthettünk a múlt héten. Az egyedüli fontosabb dobozos megjelenés - a brit toplista csak ezekkel számol - a Crusader Kings III konzolos kiadásáé volt, de az is csak a negyvenedik helyet tudta megcsípni.

Az ezüstérmesünk az Elden Ring lett, amely a harmadik helyezését cserélte el rá, míg a dobogó legalsó fokára a Pokémon Legends: Arceus állhatott fel - ez a játék még az ötödik volt a múlt héten. A Tiny Tina's Wonderlands eközben lecsúszott a negyedik helyre, ennél is látványosabbat zakózott azonban a Ghostwire: Tokyo, amely a tizenegyedik helyről a huszonharmadikra esett vissza.

  1. Kirby and the Forgotten Land
  2. Elden Ring
  3. Pokémon Legends: Arceus
  4. Tiny Tina's Wonderlands
  5. FIFA 22
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Gran Turismo 7
  8. WWE 2K22
  9. Animal Crossing: New Horizons
  10. Horizon: Forbidden West
2.
2.
Ps fanboy
A Forbidden West nagyon nem jó időben jött. Nem csak az Elden Ring miatt, de sokan döntöttek úgy szerintem, hogy várnak vele, amíg meglesz a ps5, hogy maxon élvezzék, akiknek nincs, és hát sokaknak nincs. Remélem az új God of War megjelenés azért nem lesz jegelve emiatt.
1.
1.
Venator
wired westrol lesz teszt????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...