Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2022. április 14.
  • Akció
Link másolása
Ezúttal sem érdemes kihagyni az Epic Games Store heti ajándékait. Az ingyenes zsákmányra lecsapók egy hegymászós roguelike és egy fantasztikus taktikai játék boldog tulajdonosai lehetnek.

Most sem hagyott minket cserben az Epic Games Store, ezúttal is két nagyszerű címre csaphatunk le, és ez nem lesz másképp a jövő héten sem. Az első játékunk nem más, mint az Insurmountable, ami a hegymászás veszélyes sportját vegyíti némi roguelike-elemmel. Mellé pedig a körökre osztott taktikai játékok koronázatlan királyát, az XCOM 2-t húzhatjuk be - ugye senkinek nem kell bemutatnunk a Firaxis mesterművét? A játékokat a szokásos helyen, az Epic Games Store weboldalán vagy a launcherben találjátok.

A jövő héten alaposan ízelítőt vehetünk a családbarátsági spektrum mindkét végletéből. Amíg az Amnesia: Rebirth kifejezetten az acélidegekkel rendelkező horrorrajongókat szólítja meg, a cuki voxelgrafikás Riverbond az egész családnak önfeledt szórakozást nyújthat - akár egyszerre, a helyi kooperatív módban is!

1.
1.
C0m1n65un
Begyűjtve! Az Insurmountable-vel már úgyis régóta szemezgettem, csak valamiért eddig kimaradt.

Szerintem jól néz ki az új oldal. Átlátható és szép. Nem is értem ezt a sok negatív megjegyzést. Mondjuk én a Gamer365-öt is ugyanúgy használom az arculatváltás óta, mint előtte. Úgy tűnik, hogy a többségnek semmi sem jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...