Indul a Call of Duty: Vanguard és Warzone negyedik szezonja

  • Írta: szlav
  • 2022. június 17.
  • Letöltés
Link másolása
A jövő héten érkezik a Call of Duty: Warzone és Vanguard negyedik szezonja, a Mercenaries of Fortune. Ennek megfelelően megérkezett a legfrissebb roadmap és persze egy látványos kedvcsinálót is kaptunk.

Tavaly november óta kiabált a fülünkbe, most azonban végre személyesen is csatába száll Cpt. Carver Butcher. A Warzone és a Vanguard negyedik szezonja mindenkinek tart valami újdonságot: a battle royale és a hagyományos multiplayer szerelmesei mellett végre a zombimód rajongóinak is jut egy kis szeretet. Elsőként azonban csekkoljátok le az új kedvcsinálót!

A június 22-én élesedő új szezon roadmapje is befutott, így megtudhattuk, hogy Cpt. Butcher, Callum Hendry és Ikenna Olowe csatlakoznak az online lövölde operátoraihoz, az új fegyverek terén pedig a Marco 5, az USM-8, a Vargo-S és a Push Dagger kvartettjére számíthatunk majd. Ennél jóval izgalmasabb azonban a Fortune's Keep, a Warzone Resurgence-módjának legújabb egyedi pályája. És ha már pályák: a sima multiplayer rajongói is kapnak két új pályát a szezon során.

A Vanguard zombimódját könnyedén elkönyvelhetjük a széria egyik legvérszegényebb változatának, a fejlesztők azonban igyekeznek törleszteni. A játékmód végre megkapja az első hagyományos, körökre osztott pályáját a Shi No Numa képében, így talán azoknak is érdemes lehet ránézniük az élőholtakra, akik eddig (okkal) messziről kerülték az idei verziót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...