Most három játékot ad ingyen az Epic Games Store

  • Írta: szlav
  • 2022. június 30.
  • Akció
Link másolása
Nincs okunk a panaszra az Epic Games Store legújabb ajándékai láttán. Eddig csak két indie játékról volt szó, az utolsó percben azonban egy harmadik, nagyobb cím is csatlakozott a bezsebelhető játékok listájához.

Már egy héttel ezelőtt is tudtuk, hogy ezen a csütörtökön az Iratus: Lord of the Deadet és a Geneforge 1 - Mutagent kínálja majd ingyenesen az Epic Games Store, Tim Sweeney brigádja azonban rejtegetett még egy aduászt. 

A két cím mellé érkezett egy harmadik játék is, ez pedig nem más, mint a Sumo Digital egy évvel ezelőtt megjelent online kooperatív/kompetitív akciójátéka, a Hood: Outlaws & Legends. Az akció minden bizonyára jót tesz majd az erősen megcsappant játékosszámnak is. A három címet a megszokott helyen, az Epic Games Store weboldalán vagy az asztali applikációban csaphatjátok hozzá a fiókotokhoz.

Természetesen a jövő héten sem maradunk majd üres kézzel. A ma induló egyhetes akció lejártával az Epic a nagysikerű zombilövöldét, a Killing Floor 2-t, illetve az Ancient Enemy című kártyajátékot teszi legközelebb ingyenessé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...