2025-ben láthatjuk az Immortals: Fenyx Rising következő részét

  • Írta: gorien
  • 2022. július 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ami jó eséllyel nem is folytatás lesz, hanem egy polinéz mitológiára építő spin-off, legalábbis Jeff Grubb forrásai szerint. A játék még annyira a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, hogy 2025 tűnik reális céldátumnak.

A Ubisoft két évvel ezelőtt egybegyúrta az Assassin's Creed: Odyssey-t és a The Legends of Zelda: Breath of the Wildot, amiből az Immortal: Fenyx Rising született meg. Ebben a mítoszok hőseinek legendáiért rajongó Fenyx maga is a héroszok sorába lép, amikor megmenti az istenek szigetét a bosszúszomjas titán, Tüphón szörnyseregétől. Fenyx történetét a szezonbérlet két kisebb kalandban is folytatta.

Hogy a Ubisoft Québec egy teljes értékű folytatáson is dolgozik, azt először Tom Hendersonon keresztül hallhattuk néhány hónapja, a minap pedig a Giant Bomb újságírója, Jeff Grubb idézte néhány forrását a játékkal kapcsolatban. Ezek alapján a következő Immortals-játék még nagyon a fejlesztés elején jár, és néhány concept art készült belőle, de úgy tűnik, talán nem is folytatásról, hanem inkább egy spin-offról lehet szó.

A szezonbérlet már eljátszott egy spin-offos csavar ötletével a Myths of the Easter Realmben, és ha minden igaz, akkor a következő rész a görög helyett a polinéz mitológiából meríthet. Sőt, vizualitás szempontjából egy stilizáltabb megjelenést céloznak, hogy kevésbé emlékeztessen a Breath of the Wildra. Grubb forrásai szerint 2025 lehet a megjelenés éve.

2.
2.
KopyAti
#1: Én élveztem minden percét. Jó nagy adagokban, mindent is megnézve játszottam végig. Bár amilyen gyorsan összedobták az elsőt, kicsit furcsállom a 2025-öt. Egyébként nem baj, csinálják csak, de jó legyen.
1.
1.
axodox
Szerintem egész jó játék, annak ellenére, hogy erősen merítettek több helyről is - illetve a jellegzetes Ubisoft fogások is jelen vannak. Mindenesetre kisebb dózisokra bontva egészen szórakoztató tud lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...