Frissítve: A Ubisoft tagadja a Roller Champions törlését

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint egyáltalán nem megy jól a Roller Championsnek, és ezt a Ubisoft is tudja - a kiadó hamarosan le is lőheti a görkoris játék szervereit.

Nincs már sok hátra a Roller Championsnek, legalábbis az általában jól értesült Jeff Grubb ezt állítja. Az újságíró az Xbox Era podcastjében mondta el, hogy tudomása szerint a játék szervereit a harmadik szezon után lelőheti a Ubisoft.

A free-to-play görkoris játék már eleve nehezen született meg, 2019-ben jelentették be, de csak most májusban rajtolt el. Habár a kiadó legutóbbi üzleti jelentése szerint viszonylag jól teljesített, a viszonyítási alapot a Hyper Scape című battle royale-jelentette, amit szintén elég hamar elkaszált a cég.

Elképzelhető persze, hogy ez valahol az üzleti modell része, és a Ubisoft tudatosan pörgeti ennyire gyorsan az ilyen projekteket: ha betalál valamelyikkel, az szuper, egyébként pedig nem akar sokat bukni. A kiadó a jelek szerint valóban nem rest hamar kiszállni a hasonszőrű címekből, ha nem érzi a visszajelzéseket elég jónak (rád nézünk most, Ghost Recon: Frontline!), és már tudjuk, hogy két másik free-to-play játékot is fejlesztés alatt tart.

Update! Miután a fenti pletykák szárnyra kaptak, a Ubisoft is rákényszerült a válaszadásra. A fejlesztők egy nyílt levélben biztosították a játékosokat arról, hogy a szóbeszéddel ellentétben nem törlik a Roller Championst, a játék továbbra is a stúdió töretlen támogatását élvezi. A következő frissítésben egyébként a technikai hiányosságok orvoslására, főként a cross-play partik kiterjesztésére fókuszálnak majd.

3.
3.
Aanash
A knockout city simán veri legalábbis nálam.
Szerintem ez egy alapjaiban rossz játék.
2.
2.
traumraise
Szerintem marketing fogás ez az álhírezés. Megszellőztetik a sajtóban hogy lelövik a játékot ezzel arra számítva hogy egy csomó játékos még az utolsó esélyt megragadva ki akarja próbálni, ezzel beszippantva jópár embert. Aztán jön az újabb hír hogy ne aggódj, nem tűnik el a játék….
1.
1.
markoci555
majd meglátjuk a season 3 végén, kinyögnek még egyet hogy igazuk legyen, vagy nem tudnak majd mit csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...