Októberben rajtol el a Dragon Ball: The Breakers

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Még mindig nagyon nehéz megszokni a Dragon Ball: The Breakers koncepcióját, de a Bandai Namco hamarosan elindítja a játék zárt tesztelését - talán akkor sikerül!

Tucatnyi verekedős játékra számítottunk még Dragon Ball témában, egy olyan aszimmetrikus multiplayer címre viszont nem igazán, amiben lényegében épp bunyózni nem lehet. Márpedig a Dragon Ball: The Breakers ilyen játék lesz, amely kapcsán kiderült: a nyugati országokba október 14-én fog eljutni, és PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen kereshetjük majd.

A The Breakerst nyolcan játszhatják majd egyszerre, a meccsek során egy játékos Cell (vagy az újonnan bemutatott Frieza) bőrébe bújva terrorizálhatja a többieket, akik egyszerű civileket alakítanak majd, és a támadót kijátszva egy időgép segítségével tehetnek pontot a megpróbáltatásaik végére.

A készítők ezenkívül elhintették a minap, hogy hamarosan kezdetét veszi a játék zárt körű tesztelése (regisztráció itt), egészen pontosan az alábbi időpontokban lehet majd próbát tenni az anyaggal:

  • augusztus 6., szombat - 4:00-8:00
  • augusztus 6., szombat - 14:00-18:00
  • augusztus 6., szombat - 20:00-24:00
  • augusztus 7., vasárnap - 4:00-8:00


A tesztelés során a játékosok mindkét eddig bejelentett Raiderhez hozzáférnek majd, a túlélők pedig az Oolong és Bulma skineket is felvehetik. Később egy nyílt bétateszt is elérhető lesz.

5.
5.
Jarl Balgruuf
#4: Nem csak a játékok vackok, hanem az egész mangàból/animéből csak az eredeti jó szerintem.
A Z is már egy erőltetett cashgrab.
4.
4.
JohnSpartan
Èn komolyan nem èrtem már a franchise tulajdonosait... Egyre szarabbak a filmek, a super a végső tornát leszámítva iszonyat gyenge volt, a játékok meg egyenesen pocsèkak a Fighter Z-t leszámítva. Bár az sem volt egy kiemelkedő game.

Lassan elmondhatom hogy èvtizedek óta várok egy jó Dragon Ball arcade játékot ahol péppé zuzhatjuk a környezetet ès egymást de nem... Jönnek ezek a szarok meg a DBZ Kakarot játèkok ahol 84/jère nyomhatod le a Z-t...

Szerintem ebben a genben sem lesz változás ès soha nem fogok olyan járèkot látni mint a Tenkaichi 3!

Thx!
3.
3.
Ooorky
Ha jól emlékszem eddig az összes ilyen játék bukó lett.
2.
2.
hedzsooo
Talaltam 1 jo gameplay-t a zartkoru probaverziobol. A sarkanygomboket az uldozo is osszegyujtheti. Valamint a mezei menekulok hasznalhatjak a hoseink erejet a gombok nelkul, gondolom valami high-tech reven.

https://www.youtube.com/watch?v=17_ZVWWDftc
1.
1.
hedzsooo
Netto zoldseg, hogy bunyozni nem lehet majd benne, volt mar belole gameplay boven.
A csata egyenlotlen lesz nyalvanvaloan, kulonben nem mukodne a jatek alapotlete de lesznek menekules kozben hadakozasok.

Kulonfele eszkozoket, + fegyvereket lehet majd felszedni a palyan, azzal lassitva az uldozot. A menekulok eggyutt is porbalhatnak szokni, vagy 1-2 jatekos/kissebb csapat megprobalhatja elterelni az uldozo figyelmet, stb.

...Ha jol remlik, korlatozott ideig belelehet bujni majd kedvenc hoseink borebe is, olyankor aztan rendesen lehet osztani a pofonokat az uldozonek. Legalabbis korabban meg ezt is mutattak de nem tudom, hogy mi lesz majd a vegleges verzioban. DE csak korlatozott ideig lesz hasznalhato Ifj.Satan, Goku karaterei, mivel a cel a jatekban az eletben maradas, kimenekules a pusztulasra itelt teruletrol... Azt hiszem ez amugy ugy mukodott, hogy a sarkany gomboket ossze lehet gyujteni menekules kozben, es akkor ugye lehet kivanni Shenrontol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...