Xboxra is befuthat az Age of Empires II, ráadásul hamarabb, mint gondolnád!

  • Írta: szlav
  • 2022. október 25.
  • Pletyka
Link másolása
Ma ünnepli a huszonötödik évfordulóját az Age of Empires, a PEGI pedig Xbox-konzolokra is besorolta az Age of Empires II-t. Úgy tűnik, akár ma befuthat a legendás RTS konzolos átirata.

Mit szólnátok hozzá, ha Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is elérhetővé válna az Age of Empires II: Definitive Edition? A néhány éve PC-n kicsinosított, majd újra kiadott stratégiai játék akár már a mai napon megjelenhet a Microsoft konzoljain, legalábbis erről árulkodnak az európai korhatár-besorolással foglalkozó szervek.

A PEGI adatbázisán nem elég, hogy feltűnt az Xbox One-ra és Xbox Series-konzolokra szánt verzió, de azok megjelenési dátuma is tisztán és világosan olvasható a weboldalon. Ezek szerint pedig október 25-én, vagyis a mai napon kell megérkeznie a játéknak - ez aligha lehet véletlen, hiszen az Age of Empires ma ünnepli a 25. születésnapját, amelyet egy nagyszabású élő műsor koronáz meg az este folyamán.

Azt már egyébként tudjuk, hogy a mai napon érkezik meg PC-re az Age of Empires IV: Anniversary Edition is, amely az eddigi összes DLC-vel, illetve a Mali és az Oszmán Birodalommal egészíti ki az alapjátékot, a fentiek fényében azonban számíthatunk majd más nyalánkságokra is.

A "bejelentéseket, interjúkat és más meglepetéseket" tartogató műsor ma este, magyar idő szerint 19:00-kor veszi kezdetét. Ha élőben szeretnétek követni az eseményeket, akkor azt megtehetitek a fenti lejátszóablakban.

1.
1.
crytek
2023.01.31 Age Of Empires 2 Definitive xboxora is és később jön a az Age of Empires IV is

Steamen akciós is akinek megvan a régi része annak csak 5.99 euro az Age of 2 Definitive (ha nincs meg 7,99€)

Age of 3 Definitive is 7,99€
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...