Úgy tűnik, nagy költségvetésű PC-s játékon dolgozik a Netflix

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 23.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Netflix eddig a mobilos piacon próbálkozott, a jelek szerint egy nagy költségvetésű PC-s játék fejlesztésébe is belevágott a Los Angeles-i stúdiójával.

Gőzerővel toborozza a munkatársakat a Netflix a frissen alapított Los Angeles-i fejlesztőcégéhez, a Netflix Games Studióhoz. A legérdekesebb, hogy az álláshirdetések arról árulkodnak: a szolgáltató a jövőben nem csak mobilos játékokban gondolkodik, és egy AAA-kategóriás PC-s anyag munkálataiba is belevágott.

A stúdió egészen pontosan tapasztalt direktort, technikai vezetőt, művészeti vezetőt, vezető mérnököt, sőt egy olyan elemzőt is keres, akinek a feladata az lesz, hogy a free-to-play és a live service-játékokat vizsgálja. A hirdetések leírásából az is kiderül, hogy egy külső nézetes akció-szerepjátékról van szó, amely Unreal Engine-t használ, és olyan narratívát hoznának össze, amely "méltó" egy Netflix-sorozathoz vagy -filmhez - vagyis a cég az esetleges adaptációktól sem zárkózik el.

A Netflix egyébként tempósan bővíti a játékfejlesztéssel foglalkozó részlegét, nemrég Finnországban is alapított egy csapatot, és ugye a felvásárlásoktól sem zárkózik el a vállalat. A jelek szerint a szolgáltató a cloud gaming-piacot is célba veszi hamarosan.

2.
2.
KratoS
"Ha tippelnem kéne lmbtq fartúrószimulátorra tippelnék." Mondaná a költő.
1.
1.
hedzsooo
1 komolyabb, pl. Stranger Things temaju jatek is johetne akar toluk, en birnam.

Mindenestre remelem nem vmi tucat survivor, vagy akcio/lopakodos jatek lesz, hanem vmi jobb tortenettel ellatott tyutyerka, RTS, TPS-RTS, vagy pl. Action/Adventure RPG kat.-ban, esetleg horror, v. dark-fantasy... Sci-Fi mellett akar Fantasy tema is johet, v. vmi mix., csak ne vmi "realisztikus", mert pl. uj, COD-szeru jatek sem kellene mar tobb...
Bar a TPS RPG mar eleg valoszinu, azert az meg elegge 1 tag fogalom, + menet kozben meg az is sokat valtozhat, h pl. mennyire is lesz RPG...

Egyenlore drukkolok nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...