Igen, továbbra is készül a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: szlav
  • 2023. január 15.
  • Hír
Link másolása
Miután a Ubisoft elkaszált három félkész játékprojektet a közelmúltban, okkal vetül fel a kérdés: mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel? A franciák szerint még mindig készül az régóta fejlesztési pokolban ragadt játék.

Meredek belegondolni, de jó esély van rá, hogy néhány olvasónk még nem is élt, amikor a Ubisoft eredetileg bejelentette a Beyond Good & Evil 2-t. A játék első CG-trailere 2008-ban mutatkozott be, azóta pedig nem sikerült előrángatni a végleges produktumot a fejlesztői pokol legmélyebb bugyraiból. A francia kiadó-fejlesztő annyira nem siette el a dolgot, hogy a régóta várt (és sokak által már többször eltemetett) alkotásuk mára a világ leghosszabb fejlesztési időt magának tudó videojátékává vált - nem a legrózsásabb világrekord.

Mivel a napokban kiderült, hogy a Ubisoft törölt három fejlesztés alatt álló játékprojektet, a régóta reménykedő játékosok okkal tehették fel a kérdést: vajon ezen címek közt lehetett a Beyond Good & Evil 2 is? Szerencsére hivatalos forrásból tudhatjuk, hogy nem ez a helyzet, a Ubisoft ugyanis a PCGamesN kérdésére válaszolva világosan elárulta: az igen ambiciózus játékprojekt fejlesztése továbbra is gőzerővel zajlik.

Ennél több új infó azonban nem került elő a bizarr, ambiciózus, és őrületesen ígéretes kalandról. Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akik szívesen látnák újra mozgásban a játékot, hiszen a Beyond Good & Evil 2 legutóbbi értékelhető előzetesét a 2018-as E3-on láthattuk, az pedig ugyebár nem mostanában volt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...