Az Atomic Heart zeneszerzője jövedelmét Ukrajnának adományozza

Link másolása
Mick Gordon az Atomic Heart zeneszerzője közölte, hogy a játék dallamainak a megírásáért járó díját az ukrajnai Vöröskeresztnek adományozza.

Az Atomic Heartot, ami jövő héten jelenik meg, a Mundfish stúdió készíti. Róluk azt kell tudni, hogy Moszkvában alapultak, de nemrég Ciprusra tették át a székhelyüket. A stúdió körül származása miatt elkezdett fodrozódni a pletyka azzal kapcsolatban, hogy nem kommentálta Oroszország ukrajnai háborúját. A jeget megtörve azonban a videójáték-zeneszerző Mick Gordon helyettük is állást foglalt. Gordon, aki többek között a Doom Eternal zenéjét is szerezte, kijelentette, hogy az együttérzését kifejezve az ukrajnai Vöröskeresztnek ajánlja fel a bevételét. 

A zeneszerző egy tweetben hosszasan írja le, hogy mi vezette ehhez a döntéséhez. Így fogalmazott: "Ez az invázió nem az orosz nép döntése volt, hanem egy a diktatúra eredménye, ami semmibe veszi az emberi jogokat és méltóságot". Leírta, hogy a Vöröskeresztet választotta, mint békepárti szervezetet, mert ők  "gyakorlati támogatást nyújtanak azoknak, akiknek a magánéletére hatással volt a háború".

Az Atomic Heart 2023. február 21-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...