Remekül teljesít a kasszáknál a Sons of the Forest

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 25.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába csak korai hozzáférésben érhető el a Sons of the Forest, máris rekordokat döntöget Steamen.

Az Endnight Games végül nem csúsztatta tovább a 2014-es The Forest folytatásának megjelenését, hanem korai hozzáférésben tette elérhetővé a Sons of the Forestet a Steam Early Access program keretein belül. A népszerű túlélőjáték rajongói egyből rávetették magukat a folytatásra, ennek hála már több, mint 2 millió példányban kelt el a játék 24 óra leforgása alatt. Egyidejűleg pedig több, mint 350 ezren játszottak vele, ami kimagaslóan szép teljesítmény (viszonyításként a The Forest legmagasabb egyidejű játékosszáma csupán 76 ezer volt).

A hátborzongató, nyílt világú túlélőjátékban egy elhagyatott szigetre csöppenünk, ahol vérszomjas kannibálok és egyéb fenyegetések várnak ránk, feladatunk pedig a túlélés lesz, bármi áron. Sokat fejlődött a játék technológiai oldala, a grafika, a mesterséges intelligencia, valamint a különböző gameplay-elemek is. A teljes megjelenésére valószínűleg még éveket kell várnunk, azonban biztató, hogy ennyien érdeklődnek a projekt felől.

1.
1.
markoci555
gondolkodom a vételén, de kicsit gáz, hogy ugyan annyit kérnek érte early acces-ben, mintha végleges lenne
rá is néztem volna múltkor, de a szervereket szét is robbantotta a nagy érdeklődés, gondolom nem a coh3 miatt volt akkora akadozás a steamen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...