Részleteket árultak el a Project 007-ről

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 17.
  • Hír
Link másolása
Az IO Interactive készülő James Bond-játéka minden jel szerint önálló alkotás lesz, ráadásul eredettörténet. Lehetséges, hogy sorozattá növi ki magát ez a cím is.

Christian Elverdam és Hakan Abrak, az IO Interactive tulajdonosai a Eurogamernek adott interjújukban beszéltek a készülő 007-es játékukról, amelyről ez idáig nem tudtunk meg túl sok részleteket, csupán csak ez a két éves teaser trailer volt elérhető:

Most már azonban lényegesen többet tudni a játékról. Kezdjük rögtön azzal, hogy a stúdió tervei szerint egy eredettörténetet fogunk kapni. A másik tervük az, hogy ez a James Bond a karakter egy eredeti verziója lesz, szóval ha valakinek Connery vagy Brosnan a kedvence, annak nem kell attól tartania, hogy Daniel Craig fogja alakítani az ügynököt, mivel egyik korábbi színészre sem fog hasonlítani. A stúdió tervei szerint egy önálló, eredeti James Bondot akarnak alkotni, aki megállja a helyét a úgy a regényekben, mint a filmekben látható karakterek mellett. Az, hogy ettől függetlenül ki lesz az a színész, aki a játékban alakítani fogja a titkos ügynököt, nem derült ki.

Magáról a játékmenetről bővebb részleteket nem árultak el, Elverdam szerint csapata tapasztalt az "ügynök-fantáziák" terén, így nem kell félni attól, hogy csalódunk. Elismerte, hogy a 47-es ügynök és James Bond eltérnek egymástól, azonban inkább úgy látja, hogy a két ügynök ugyan annak a titkos ügynök fantáziának a két ellenpontját képviseli, így a készülő játék is más lesz, mint a Hitman-játékok. Legalábbis feltételezhetőleg. Hogy mennyire fog hasonlítani a játékmenet a lopakodós szériára, vagy milyen mértékben lesz egy akciódús blockbuster cím, csak később fog kiderülni.

 

2.
2.
Shao Kahn
Kíváncsi vagyok, hogy olyan lesz-e mint a No one lives forever.
1.
1.
KopyAti
Remélem nem hitmamosítják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...