Visszakerül a sugárkövetés a Resident Evilekbe

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 20.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten minden előjel nélkül kikerült a ray tracing a Resident Evil 2 és 3 remake-jéből, valamint a Resident Evil 7-ből. A Capcom azonban megígérte, hogy egy jövőbeli frissítéssel visszakerülnek ezek a funkciók.

Maga a Capcom is elismerte, hogy nem véletlenül került ki a ray tracing a Resident Evil 2, a Resident Evil 3 remake-jeiből, valamint a Resident Evil 7-ből, azonban a fejlesztők azon vannak, hogy megpróbálják megoldani a problémát, mielőtt újra élesítik a sugárkövetést.

Pedig fontos volt a múlt heti frissítés, hiszen ezzel készítették volna elő a DirectX 12 keretrendszerre való átállást, ám úgy látszik, ennek a ray tracing itta meg a levét.

Hogy mi lehetett a pontos hiba a fent nevezett játékoknál, nem tudni, azonban egy jövőbeni frissítéssel újra bekapcsolhatók lesznek ezek a grafikai funkciók a Capcom szerint, és egyúttal elnézést is kértek a PC-s játékosoktól a Twitteren.

7.
7.
delphijos
#5: Olyan szempontból a kettő között van az igazság, hogy nagyban függ attól a látvány hogy az RT lehetőségekből mit implementált a fejlesztő. Tényleg van olyan játék ahogy szinte minimál az extra RT mellett.
6.
6.
Csoki80
Sugarakat kell követni? Régen zombik voltak benne :-D
1.
1.
Sophisticated Karen
Már megtörtént ma. Működik is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...