Lenyűgöző móddal bővült a Hollow Knight

Link másolása
Egy csapat ambiciózus rajongó létrehozta a Hallownest Vocalized névre hallgató bővítést, ami több száz szinkronhangot kölcsönöz a videójátéknak.

A Hollow Knight rajongóinak egy tehetséges csapata nem tudott ellenéállni a kísértésnek: szinkront varázsoltak a videójátékhoz! Ezzel a nagyszerű móddal lehetősége nyílik a játékosoknak egy eddig még nem látott oldaláról is megtapasztalni a Hollow Knightot. A Hallownest Vocalized több száz szinkronhangot kölcsönöz a játéknak, úgy, hogy egy szót se változtattak az eredeti szövegeken. Ráadásul, nem csak az élő (vagy éppen halott) karakterek tudnak ezentúl megszólalni, hanem a tárgyak leírásait is meghallgathatjuk majd.

A mód hivatalos előzetese is napvilágra került, amiben néhány karakter hangjába máris betekintést nyerhetnek a rajongók! 

Ez egy izgalmas lehetősége annak, hogy újra előkapjuk ezt a nagyszerű, már kicsit porosodó videójátékot! 

2.
2.
Sophisticated Karen
Elég feleslegesnek tűnik. Kb olyan mint amikor a koreai filmeket szinkronizálják és a hang sehogy se illik a szereplőkhöz és a hangulathoz...
1.
1.
DragonBleacPiece
imádom és épp 20 perce toltam ,de szerintem nagyon nem illenek bele ezek a hangok (igen, ünneprontó vagyok bulikon, már ha meghívnak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...