Tovább késik a Hollow Knight: Silksong

  • Írta: szlav
  • 2023. május 10.
  • Csúszás
Link másolása
Kezdjük azt hinni, hogy sosem fog elkészülni a Hollow Knight várva várt folytatása. A Team Cherry képviselője elárulta, hogy az idei első félévre tervezett megjelenést már biztosan nem fogják tudni tartani.

Vajon létezik egyáltalán a Hollow Knight: Silksong? Mi lassan kezdjük kétségbe vonni a dolgot, a Team Cherry azonban ígéri: érkezik az imádott metroidvania folytatása, csak éppen nem mostanában. A stúdió kiadásért és marketingért felelős képviselője, Matthew Grifin Twitteren tett helyzetjelentést Hornet nagy kalandjáról. Az úriember nem hozott jó híreket: elárulta, hogy a 2023 első felére tervezett megjelenést tovább csúsztatják, hiszen még javában zajlik a fejlesztés.

Griffin elmondása szerint a munkálatok jól haladnak, a játék pedig nagyszerűnek ígérkezik, annak méretei azonban jóval meghaladták a stúdió korai elképzeléseit. Érthető tehát, hogy a csapat nem szeretné halogatni a dolgot - félkész játékokból láttunk mostanában éppen eleget. Dátumot ezúttal sem kaptunk, így elképzelhető, hogy az idei év végén boltokba kerülhet a játék, de a jelen állás szerint erre sem mernénk mérget venni.

1.
1.
Sophisticated Karen
azert kezdek felni ettol. hollow knight a legjobb indie jatek es minden idok legjobb metroidvaniaja, szoval nagyon remelem nem rontjak el es csak tul tesztelik hogy tokeletesen jelenjen meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...