Az Epic következő ingyenes játéka egy igazi rejtély!

Link másolása
A mai napon kellett volna kiderülnie, hogy mi lesz az Epic Games Store következő ingyenes videójátéka, azonban ehelyett egy kis titkot kaptak a játékosok!

Ahogyan azt már egy korábbi hírünkben megírtuk nektek, az Epic Games Store a mai napon is ingyenessé tett egy címet a játékosok számára. Ez pedig nem más, mint a The Sims 4: The Daring Lifestyle Bundle kiegészítőcsomagja. A pakk tartalmazza a Jungle Adventure, a Luxury Party Stuff, és a Fashion Street kiegészítőket, azonban az eredeti játékot nem biztosítja az akció - ez persze nem is baj, hiszen az nemrégiben ingyenesen játszhatóvá vált mindenki számára. 

Ami viszont ennél sokkal izgalmasabb: az Epic Games következő ingyenes videójátéka egyelőre egy rejtély! A hivatalos weboldalon jelenleg egy semleges képet és egy órát láthatunk, ami visszaszámol a játék felfedéséig. Milyen izgalmas! Egy hét múlva azonban lehull a lepel és megtudhatjuk, melyik cím lapul az álarc mögött! 

4.
4.
Br1sk
3. Azt behúztam a korábbi alkalommal. Sokáig nem toltam. Nem tetszik
3.
3.
crytek
Aki valami totál megmagyarázhatatlan okból lemaradt az ingyen osztásról meg a bundlezásról annak jó hír lehet hogy megint ismétlik majd a Death Standinget pletykák alapján..
2.
2.
Br1sk
Jujj de izgi imádom a rejtélyeket :DDDD
1.
1.
honest guy
Igazából mindig így kellene lennie, hogy csak aznap derülne ki, hogy mi az aktuális ajándék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...