E3 2007: Az idei E3 Xbox 360-as nagyágyúi

  • Írta: Daks
  • 2007. július 11.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, és a Rock Band.
Hivatalos közlemény: "Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, a FIFA08 és a Rock Band.

A 2007-es év nagyágyúi és legexkluzívabb
játékai az Xbox nevéhez fűződnek


2007, július 10. Santa Monica, CA.: Az E3 Media és üzleti csúcstalálkozó estéjén, Santa Monica csillagos ege alatt egyértelművé vált a Microsoft interaktív szórakoztatásban való vezető szerepe, amikor felvonultatta az Xbox 360TM új generációs játékkonzol egyedülálló ünnepi sikerjáték-sorozatát és exkluzív újdonságait. A Microsoft az ezres nagyságrendű közönségnek és még több, az élő online közvetítést néző érdeklődőnek szerzett nagy élményt a korszakalkotó „Halo” trilógia harmadik részének, a „Halo3”-nak és a „Grand Theft Auto” franchise negyedik részének, a „Grand Theft Auto VI” –nek a bemutatásával.

A régóta várt „Rock Band” nevű játék is bemutatásra került, melyen keresztül a résztvevők barátaikkal és a legnagyobb, leghíresebb rockzenészekkel virtuális együttest alkotva zenélhetnek.

2007 legjobb játékai és legtöbb exkluzívja

A legjobb új generációs játékok az Xbox 360 nevéhez fűződnek, amit a vásárlók lelkesedése is mutat, akik a konzolt a népszerűségi lista (NPD, 2007. június) élére segítették azzal, hogy kétszer annyit vásároltak játékaikból, mint a két versenytárstól együttvéve. Az Xbox 360 a sikerjátékok fantasztikus ünnepi sorozatát vonultatja fel, amelyek a 2007-es ünnepek idején már az üzletekbe kerülnek.

Nézzük a legfontosabb újdonságokat!

  • „Ace Combat 6: Fire of Liberations” (Namco Bandai). A játék az égbe repíti, és az eddig látott legélethűbb légi harcba vonja be a játékosokat. Az új generációhoz méltó audio-vizuális hatásaival és a megújult multiplayer játékmóddal méltó folytatása lesz a nagysikerű Ace Combat sorozatnak.
  • "Assassin’s Creed” (Ubisoft). A Ubisoft által kifejlesztett játék a technológiát, a designt, a tartalmat és az érzelmeket ötvözi egy olyan világot alkotva, melyben káoszt szíthatsz és sérülékennyé válhatsz, ugyanakkor erőteljes, változásokat előidéző tényező maradsz. Novembertől kapható.
  • „Beautiful Katamari” (Namco Bandai). A Namco népszerű új generációs ügyességi játéka, a „Beautiful Katamari”, a „Katamari” sorozat negyedik része soha nem látott fordulatosságával, kozmikus animációjával és zenéjével kápráztatja el a játékosokat.
  • „BioShock” (2K Games). A sikeres „System Shock 2” alkotói új kalandokkal ajándékozzák meg a játékosokat, akik ebben az FPS-ben fedezhetik fel Rapture, a víz alatti metropolisz romjait. Ez év augusztusától kapható. A játék kizárólag Xbox 360 és Windows operációs rendszerekkel ellátott PC-ken futtatható.
  • „Blue Dragon” (Mistwalker/Artoon Co. Ltd.). A híres játékproducertől, Hironobu Sakaguchitól érkezik a „Blue Dragon”, egy páratlan epikus szerepjáték, mely augusztustól kapható kizárólag az Xbox 360 konzolra.
  • „Call of Duty® 4: Modern WarfareTM” (Activision). A Call of Duty sorozatért már számos díjat bezsebelt Infinity Ward csapata elkészítette a napjainkban játszódó Modern Warfare címet viselő legújabb epizódot. A CoD4 hihetetlenül intenzív harci élménnyel és moziszerű akcióélménnyel várja a játékosokat. A teljesen személyre szabható multiplayer játékmód új dimenziókat tár fel a játékosok előtt.
  • „Dance Dance Revolution Universe 2” (Konami Digital Entertainment). A sorozat Xbox 360-as ráadása új játékmenet lehetőségeket biztosít, a 70-es évektől a napjainkig tartó időszakból való zenei válogatást, online lejátszható és letölthető zenét és erőteljes grafikát. A programot minden korosztály egyaránt élvezheti.
  • ”Grand Theft Auto IV.” (Rockstar Games). A Rockstar Games mára klasszikussá vált sorozatának negyedik epizódja. A téma ismét a nagyvárosi bűnözés, immár új generációs alapokon. Az igazi GTA4 élményt biztosító két exkluzív küldetéscsomag, 2008 tavaszától csak az Xbox 360 tulajdonosai számára lesz hozzáférhető.
  • „Guitar Hero III” (Red Octane/ Activision). Hangolj, tekerd fel az ampert és állj készen a rock-ra! A „Guitar Hero III” olyan legendás sztárok sikerlemezeit vonultatja fel, mint a Rolling Stones, a Beastie Boys, a Muse vagy a Pearl Jam. Ősztől kapható.
  • „Halo 3” (Bungie Studios). A harmadik eljövetel. Az Xbox360 legnépszerűbb játékának folytatása, a Halo3 szeptember 26-tól lesz megvásárolható. Az epikus történet, fantasztikus multiplayer játékmód és a csodálatos grafika bizonyára a legínyencebb Halo rajongók igényeit is kielégíti. Master Chief vár, fejezd be a harcot!
  • „FIFA 08” (EA). A 2008-as szezonra visszatér a megállíthatatlan EA foci franchise. A sportrajongók kedvenc játéka idén is számos meglepetést tartogat a virtuális foci megszállottjainak. Az Xbox 360 az egyetlen olyan új generációs játékkonzol, ahol a megújult foci élményt magyar feliratokkal és szinkronnal együtt élheted át!
  • „Mass Effect” (BioWare). A „Mass Effect” című epikus sci-fi, akció-és szerepjáték izgalmas kalandra hív. A mozi-stílusban élvezhető, egyedi stílusú játék az idei ünnepekkor már megtalálható lesz a boltokban kizárólag Xbox 360-on!
  • „Naruto: Rise of a Ninja” (Ubisoft). Éld át a ninja-iskolából lemorzsolódó Naruto tiszteletben álló ninjává válásának folyamatát. Ősztől kapható, kizárólag az Xbox 360 játékkonzolra.
  • „Project Gotham Racing 4” (Bizarre Creations). A játék a megújult időjárási feltételekkel, új játékmódokkal és az első ízben felvonultatott motorkerékpárokkal kiegészülve, újraértelmezi a méltán népszerű „PGR” franchise-t. Ez a magyar nyelvű, Xbox 360 exkluzív játék szeptembertől lesz megvásárolható.
  • „Rock Band” (Harmonics, MTV, EA). A „Rock Band”-del játszva a játékos a világ legnagyobb rocksztárjaival és barátaival alkothat virtuális együttest és adhatja elő kedvenc dalait. A RockBand idén télen már a boltok polcain.
  • „Viva Piñata: Party Animals” (Krome Studios). Az új izgalmas party-játék az elismert Xbox 360 exkluzív animált siker tévésorozatán alapul. „Viva Piñata: Party Animals-ben” ismét találkozhatsz a már ismert piñata állatkákkal .

Peter Moore, így értékeli az új játéksorozatot: „Nagyszerű partnereinknek és saját stúdióinknak köszönhetően a videojátékok történetében minden valaha működő céget túlszárnyaló sikerjátékok és exkluzívok sorozatát tudjuk felvonultatni az idei ünnepek előtt. Az év vége előtt az üzletekbe robbanó Xbox 360 játékkészletben minden vásárló meg fogja találni a neki való különlegességet.”
10.
10.
rafik
Jó lenne, ha a GTA IV is magyar lenne 360-on...
9.
9.
ldavid
- a Grand Theft Auto VI nek a bemutatásával -



ez biztos?

milyen évet írunk? lemaradtam.. :D
8.
8.
battlefield2
jo lesz a játék kinálat az biztos!

amugy x360- sima TV-n mien képet ad játék kőzben?
7.
7.
wildláma
tök jó hogy nekem már van x360 am :)
6.
6.
battlefield2
szerintem most azért szorult "hátrányba " a PC mert itt vannak az uj generácios Konzolok és mot mindenki el van ájulva tőlűk és ( megértem mert tényleg jo mind3 konzol)

amint eltelik egy kis idő és a konzol ujdonság varázsa megszűnik addig a pc megint feltőrekszik és siekrűlni is fog
5.
5.
felegyi
Nem járt le a PC-ideje!Még nem kezdődött el!De ezé veszek én Xboxot!
4.
4.
FNorberto
Nem jár le a PC ideje,csak most jobban megéri 360-at venni.A konzol játékra való,ennyi.
3.
3.
pstomi
PC-re kb ezeknek az 1/10-ede jön. PC ideje lejárt.
2.
2.
Obi1
És most mondja valaki hogy nem éri meg az Xbox360..
1.
1.
SWBF2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...