SGF 2023: Jöhet a második menet? Még egy körre visszatér az Xbox Games Showcase!

  • Írta: szlav
  • 2023. június 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap este az idei szezon legjobb műsorát hozta össze a Microsoft, de tartogatnak még pár érdekességet a tarsolyukban a redmondiak. Holnap új játékokkal, még több látnivalóval érkezik az Xbox Games Showcase Extended.

Combos volt a tegnap esti Xbox Games Showcase és Starfield Direct, de hiszitek vagy sem, a zöldek még nem lőtték el az összes puskaport. Holnap este, azaz június 13-án, magyar idő szerint 19:00-kor érkezik a repeta az Xbox Games Showcase Extended képében.

Nyilván nem érdemes olyan nagyszabású műsorra számítanunk, mint amilyen a vasárnapi show volt, de egy-két új bejelentésre és a korábban bemutatott címek deep dive-jaira mindenképp számíthatunk. Az már garantált, hogy ismét műsorra kerül az Avowed, a Forza Motorsport, a Towerborne, a Senua's Saga: Hellblade II, a The Elder Scrolls Online: Necrom és a Microsoft Flight Simulator Dűnés expanziója is.

Holnap este újra jelentkezünk, hogy veletek együtt kövessük élőben a látnivalókat!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
zsocc-nrg
A pletykált Gears Of War Remastered kollekciót bejelenthetnék minden fontosabb platformra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...