SGF 2023: Nézd vissza az Xbox Games Showcase és Starfield Direct adásait + összefoglaló a bejelentésekről

Link másolása
A Microsoft és a Bethesda sem hagyják ki a nyári konferenciaszezont! A ma este a PC-re és Xboxra tartó játékoké, a Starfield pedig egy teljesen önálló, jókora bemutatóval jelentkezik. Tartsatok velünk!

Jókora bemutatóval készül a redmondi óriás, az előzetes infók szerint közel kétórán át figyelhetjük majd a Microsoft videojátékos divíziójától érkező címeket. Sőt, azt csicsergik a madarak, hogy az érkező bemutatók java nem holmi előre renderelt CGI maszlag lesz - gameplayt kapunk gameplay hátán!

Habár a Starfield a fő műsor után önálló szegmenst kap, számítunk még arra, hogy képernyőre kerül a Forza Motorsport, a Fable, az Avowed, nem is beszélve azokról a teljesen új címekről, amelyek még nem kerültek bejelentésre. Ja, és mivel hónap közepe van, időszerű, hogy megtudjuk, mi kerül június második felében és azután a Game Pass-be.

Kezdés 19:00-kor!

Update! A műsornak vége, itt nézhetitek vissza őket:

Ez történt az Xbox Games Showcase + Starfield Direct műsorán:

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Sophisticated Karen
#2: az jo hir, hellblade varos nagyon. MS meg ezuttal ki tett magaert, mig a sony kovetkezo 18 honapjatol elegge tartok. PS3 2007 es 2009 kozotti pangast remelem azert nem ismetlik meg, ha nem lett volna RROD akkor az xbox megnyeri a generaciot akkoriban.
2.
2.
crytek
Holnap lesz még egy MS bemutató ahol pár fejlesztő bővebben csacsog majd meg látható lesz pár újdonság. Pl Hellblade 2 is lesz
1.
1.
Sophisticated Karen
Hát ezúttal a Microsoft szarrá verte a Sonyt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...