A M.O.B.A. Network felvásárolja a népszerű League of Legends alkalmazásokat

Link másolása
A svéd M.O.B.A. Network rengeteg pénzért felvásárolja a Wargraphs céget, ami a Porofessor és a League of Graphs alkalmazásokat hozta létre.

Azok a játékosok, akik nem csupán az egyszerű szórakozásért játszanak a League of Legends csataterén, biztosan ismerik a Porofessor és a League of Graphs alkalmazásokat. Ezek lényegében arra szolgálnak, hogy a felhasználók olyan statisztikai adatokhoz jussanak hozzá, amik megmutatják, hogy ki, mikor, hol és mit nyert a LoL univerzumában, emellett afféle overlayként is funkcionálnak, különféle timerekkel a buildekkel segítve a játékosokat. 

Amit viszont még kevesebben tudnak: a Wargraphs nevű céget, ami létrehozta a fentebb említett applikációkat, egyetlen egy ember üzemelteti. Így igaz, a Jean-Nicolas Mastin által Párizsból irányított, egyetlen alkalmazottat foglalkoztató Wargraphs cég büszkélkedhet a jól kidolgozott rendszerrel. 

A M.O.B.A. Network svéd vállalat azonban szemet vetett az alkalmazásokra, és 55 millió dollárért felvásárolta az egyszemélyes céget, az üzemeltetőjével együtt. Jean-Nicolas Mastin ezentúl tehát a M.O.B.A csapatához tartozik, de még így is szuper árat kapott az eddigi munkájáért. 

A Wargraphs a pénz felét előre megkapta, a másik felét pedig akkor fogja, ha teljesít bizonyos bevételi célokat az új munkahelyén. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...