Saját rajzfilmsorozatot kap az Among Us

  • Írta: szlav
  • 2023. június 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Amikor már azt hittük, hogy alábbhagyott az Among Us őrülete, a CBS Studios zöld utat adott a rajzfilmadaptációnak. A "sztori" változatlan marad, vagyis egyik asztronauta élete sem lesz biztonságban.

Az Among Us "történetéről" nehéz lenne hosszú bekezdéseket írni, hiszen a online dedukciós játék lényege az, hogy az űrhajó legénységének tagjai kiderítsék, kik köztük az imposztorok, mielőtt azok egyesével levadásznák a túlélőket. Az Innersloth alkotása hatalmas népszerűségre tett szert a koronavírus-járvány idején, és habár mára valamelyest megcsappant a játék körüli hype, a CBS Studios még mindig érzett annyi lendületet mögötte, hogy berendeljék a rajzfilmsorozatos adaptációját.

A Variety értesülései szerint a sorozat élén Owen Dennis, az Infinity Train készítője áll majd, az animációért pedig a Titmouse fog felelni - az a stúdió, akik a Critical Role animációs sorozatát, a The Legend of Vox Machinát is életre keltették. Egyelőre ennyit tudunk a szériáról, könnyen meglehet, hogy a premierre még akár éveket kell várnunk.

1.
1.
nemrobotvagyok
Nem értem. Fél óra is sok ebből a játékból. Van kb 5 pálya ami mind bugos vagy félkész.Használhatatlan.Izgalmi faktor meg semmi.Ez volt úgy 2 éve amikor behívtak játszani vele és akkor már híres volt.Nem tudtam szeretni, nem volt mit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...