Lebukott a Bohemia, a stúdió már aktívan dolgozik a DayZ 2 videójátékon

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft és az Activision bírósági tárgyalásán rengeteg apró információ látott már napvilágot: többek között a Bohemia is elhintette, hogy már aktívan dolgozik a DayZ folytatásán.

Az Insider Gaming forrásai szerint újabb titok látott napvilágot a Microsoft és az Activision közti alku tárgyalásán. A bírósági eljárásról kiáramló hatalmas mennyiségű dokumentumban látunk olyanokat, amik rosszul szerkesztettek, és olyanokat is, amik egyenesen felfedtek információkat a közelgő vagy titkos projektekről. Ilyen eset például a DayZ folytatásáról szóló irat is, ami azt bizonyítja, hogy a játékon már régóta folynak a munkálatok. 

Nemrég egy Bohemia Interactive-ot tárgyaló dokumentumból kiderült, hogy a poszt-apokaliptikus világban játszódó videójáték hamarosan bejelentheti a folytatását. A projektről egyelőre nem közöltek további információkat, csupán annyit tudunk, hogy a játék első része még a mai napig igazán népszerű. 

A játékosok az elmúlt hat hónapban 18 986 964 órát szántak a DayZ videójátékra, mivel az elérhető a Game Passon keresztül is. 

2.
2.
Mage
Azért kicsit furcsa számomra ha ez így van hisz tudjuk hogy jönnek/jöttek frissíték még a dayz-hez illetve az Arma Reforgeren is gőzerővel dolgoznak ami lassan eléri az 1.0ás verziót. jelenleg az experimental 0.9.9.31 és persze az Arma 4..a kérdés hogy egy fejlesztő csapat tud egyszerre ennyi játékon dolgozni?!?!
1.
1.
Mufika
Az jó....és esetleg az első részt befejezik majd valaha? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...