Második világháborús DLC-t kap az Arma 3

  • Írta: szlav
  • 2023. július 10.
  • Letöltés
Link másolása
Tíz év után is tud újat mutatni a Bohemia Interactive háborúszimulátora. A Spearhead 1944 névre keresztelt külsős DLC a második világháború nyugati frontján nyit új fejezetet.

A modderek munkája és a külső fejlesztők támogatása csodákat tett az Arma 3-mal az elmúlt tíz évben. A Bohemia Interactive a kezdetektől támogatta azt, hogy a játékosok a saját ízlésükre formálhassák az Arma 3 keményvonalas hadszíntereit. A legnagyobb ilyen irányú kezdeményezés a Creator DLC-k támogatása volt - olyan hivatalos bővítmények ezek, amelyeket ugyan külsős csapatok fejlesztenek, de mégis a Bohemia legitim pecsétjével kerülnek forgalomba - ezzel jól járnak a tartalomcsomagok készítői és az alapjáték fejlesztői is.

A legújabb ilyen masszív Creator DLC a Spearhead 1944-et kapta, és már a címéből kitalálhatjuk, hogy ez a nagyméretű konverzió a második világháborúba vezényel vissza bennünket. Egész pontosan a náci megszállás alatt álló Franciaország felszabadítását és az amerikai csapatok invázióját követhetjük végig Normandiában. 150 négyzetkilométernyi új terület és teljesen korhű körítés várja a játékosokat.

A csomag tartogat egy 24 főt támogató kooperatív kampányt, amely hét narratív küldetésen át követi az amerikai páncélosok bevonulását. Külön érdekesség, hogy a bevetések során gyakran döntéshelyzetbe kerülünk majd, az alkalmazott taktikáról pedig szavazással határozhatnak majd a kampányt játszó társaságok. A kooperatív móka mellett egy egyjátékos szcenárió is helyet kapott a DLC-ben: ennek során a francia ellenállás tagjaként vállalhatunk szerepet a háborúban. Igen masszívnak tűnik ez a hamarosan érkező, várhatóan 23 dollár körül árazott csomag.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...