GC 2023: Új LEGO Harry Potter-játék a láthatáron?

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Warner Bros. Instagramon osztotta meg, majd gyorsan törölte azt a posztot, amely gyakorlatilag bejelentette az új LEGO Harry Potter-játék érkezését. Már azt is tudjuk, hogy mikor számíthatunk a hivatalos leleplezésre.

Valaki csúnya fejmosást kap majd a Warner Bros. dél-afrikai kirendeltségénél. A helyi közösségi médiát menedzselő csapat ugyanis Instagramon osztotta meg azt a teaserképet, ami gyakorlatilag elárulta, hogy készülőben van az új LEGO Harry Potter-videojáték. Habár az említett posztot hamar törölték, az internet nem felejt - a VGC szerkesztői kiszúrták a baklövést, innen pedig nincs visszaút.

A Harry Potter LEGO-minifiguráját ábrázoló képen egyébként a TT Games logója és egy dátum is látható volt: 8.25.23. Bizony, úgy néz ki, hogy augusztus 25-én érkezik a nagy leleplezés, ez pedig pontosan egybevág az idei Gamescommal. Igen valószínű tehát, hogy a kölni rendezvényen mutatják be az új játékot.

Ha valaki nem lenne képben velük, a LEGO Harry Potter-játékok két felvonásban dolgozták fel a regények és könyvek eseményeit: Years 1-4, illetve Years 5-7 alcímmel kerültek boltba a kollekciók annak idején. Valószínűtlen azonban, hogy a TT Games egy összesített, újgenerációs kollekcióban egyesítené a már ismert játékokat. Jóval nagyobb esély van arra, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kiváló mintájára egy vadonatúj, mindent átfogó új címben köszönnek majd vissza Roxfort varázslói.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
grieves13
#1: Szerintem foleg a gyerekek a celkozonseg... De egyebkent en is elveztem a Skywalker Sagat. Na jo, platinazni nem volt annyira kellemes, de az keves jatekrol mondhato el, hogy nem megy at eszetlen grindba egy ido utan... :D
1.
1.
sumblinker
Lekötnek ezek még valakit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...